Učitavanje sajta

Beograd

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Kancelarija za održivi razvoj nastavlja saradnju sa USAID

BEOGRAD - Pomoćnici direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, Edib Kajević i Bahrija Kačar, sa saradnicima, sastali su se sa direktorom USAID Agrobiznis projekta, Luisom Faorom, Slavenkom Đokićem, menadžerom programa donacija i monitoringa i Đorđem Boljanovićem, specijalistom za upravljanje programom.

Detaljnije
Kancelarija za odrzivi razvoj - 165 zahtjeva za sredstva za HACCP

BEOGRAD - Povodom konkursa za dodjelu bespovratnih sredstava za uvođenje HACCP sistema koji je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisala zasjedala je Komisija za izbor zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava.

Detaljnije
Nastavak saradnje sa agencijom TIKA

BEOGRAD - Ministar dr. Sulejman Ugljanin sastao se danas u svom kabinetu u Vladi Srbije sa Gukčanom Kalkanom direktorom agencije TIKA za Srbiju (Turske uprave za međunarodnu saradnju).

Detaljnije
Vlada i Kancelarija za održivi razvoj pomažu Novi Pazar

BEOGRAD -  Vlada Republike Srbije, danas je na telefonskoj sjednici odlučila da Gradu Novom Pazaru, koji je tokom jučerašnjih poplava pretrpio veliku materijalnu štetu, uputi pomoć u iznosu od 20 miliona dinara u cilju prevazilaženja ove situacije.

Detaljnije
Ugljanin: Probleme Bošnjaka rješavati u institucijama

BEOGRAD - Bošnjačka manjina u Srbiji ima puno neriješenih problema koje treba rješavati u institucijama sistema, izjavio je večeras ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin, istakavši da se ne slaže s nekim izjavama da su Bošnjaci u Srbiji građani drugog reda.

Detaljnije
Vraćanje nade izbjeglim i raseljenim Bošnjacima Priboja

BEOGRAD - Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja pripremila je Program za povratak izbjeglih i raseljenih Bošnjaka iz opštine Priboj u periodu od 1991.- 1999. godine.

Detaljnije
Saradnja sa turskom fondacijom

BEOGRAD - Ministar dr. Sulejman Ugljanin sastao se danas u svom kabinetu u Vladi Srbije sa predsjednikom Marmara Grupe dr. Akanom Suverom, članom Izvršnog odbora Marmara Grupe Šamilom Ajrimom, kao i Čengizom Guldamlasom iz Marmara Fondacije.

Detaljnije
Poziv nemačkim privrednicima i našoj dijaspori

BEOGRAD - Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin sastao se danas sa ambasadorom Savezne Republike Nemačke u Beogradu, NJ.E. Volframom Masom.

Detaljnije
Ministar Ugljanin u posjeti Sloveniji

BEOGRAD, 16.06.2011. - Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima boravio je u dvodnevnoj posjeti Republici Sloveniji na poziv Janeja Kramberga, predsjednika opštine Lenart, a sa ciljem upoznavanja sa iskustvima slovenačkih opština u korišćenju pretpristupnih fondova Evropske Unije.

Detaljnije
"Partner za održivi razvoj"

BEOGRAD - Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin, u ponedjeljak je upriličio radni ručak „Partner za održivi razvoj", za predstavnike diplomatskog kora. Ručku su prisustvovali ambasadorka SAD Nj.E. Meri Vorlik, ambasador Japana Nj.E. Tošio Cunozaki , ambasador Norveške Nj.E. Nils Ragnar Kamsvag kao i visoki predstavnci ambasada Nemačke, Francuske, Austrije, Češke, Turske, Ujedinjenog Kraljevstva, predstavnici UNDP-a, OEBS-a i drugi.

Detaljnije
Radni ručak sa predstavnicima razvojnih agencija

Beograd - Ministar u Vladi Srbije, dr. Sulejman Ugljanin, zajedno sa svojim saradnicima juče je na radnom ručku ugostio predstavnike domaćih i inostranih razvojnih agencija, institucija, fondova i privrednih komora.

Detaljnije
Novoimenovani ambasador Slovačke razgovarao sa ministrom

BEOGRAD - Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin primio je danas u Vlade Srbije, NJ.E. Jana Varša, novoimenovanog, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Slovačke Republike u Beogradu. Ministar i ambasador su tom prilikom razgovarali o razvoju ekonomske saradnje između Srbije i Slovačke, kao i o uspostavljanju čvršćih veza dvije zemlje u budućnosti.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
sda.sandzaka@gmail.com
Imate sugestiju, pitanje?
TOP