Učitavanje sajta

Beograd

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Regionalna razvojna zona kao prioritet

Tutin - Na prijedlog državne kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, koju vodi ministar dr. Sulejman ugljanin, Vlada Srbije donijela je 25. januara zaključak kojim se izgradnji Industrijske zone u Tutinu daje prioritet u ovoj i narednim godinama.

Detaljnije
Uspješna saradnja u svim oblastima

Ministar dr Sulejman Ugljanin sastao se danas u svom kabinetu u Vladi Srbije sa ministrom za kulturu i turizam Republike Turske Erturulom Gunajem i turskim ambasadorom Nj.E. Ali Riza Čolakom.

Detaljnije
Na konkurs za dodjelu sredstava stiglo 53 zahtjeva

BEOGRAD - Pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Edib Kajević izjavio je danas da je komisija otvorila zahtjeve 48 nerazvijenih opština Srbije za finansiranje izrade projektne dokumentacije u ukupnoj vrijednosti 47 miliona dinara.

Detaljnije
Ministar Ugljanin: Odlaganje izbora za BNV

Beograd - Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin izjavio je da očekuje odlaganje izbora za Bošnjačko nacionalno vijeće, koji su zakazani za 17. april.

Detaljnije
Druga strana Srbije na Televiziji Avala

BEOGRAD - Ministar bez portfelja dr. Sulejman Ugljanin, danas je u Vladi Republike Srbije svečano potpisao ugovor sa Bojanom Lekić, glavnom i odgovornom urednicom Televizije Avala, o emitovanju dokumentarnog serijala „Druga strana Srbije" na toj televiziji.

Detaljnije
Ambasador Albanije posjetio ministra Ugljanina

Beograd - Ministar dr. Sulejman Ugljanin primio je danas u svom kabinetu u zgradi Vlade Srbije, NJ.E. Špetima Čaušija, ambasadora Albanije sa saradnicima i tom prilikom su razgovarali i o razvijanju ekonomske saradnje između Srbije i Albanije.

Detaljnije
Ministar Ugljanin učestvuje na Sarajevo Bussines Forumu

BEOGRAD  – Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin boravi u posjeti Sarajevu povodom Sarajevo Bussines Foruma koji se od 6. do 8. aprila održava u hotelu Holliday Inn u samom centru Sarajeva.

Detaljnije
Razvoj i ekonomska saradnja u regionu

BEOGRAD - Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin juče je boravio u jednodnevnoj posjeti Sarajevu, gdje je učestvovao u radu Sarajevo Biznis foruma, prvoj međunarodnoj investicionoj konferenciji u organizaciji Bosna Bank Internationala (BBI) i Islamske razvojne banke (IDB).

Detaljnije
Saradnja na humanitarnim projektima Srbije i Turske

BEOGRAD - Dr. Sulejman Ugljanin, ministar u Vladi Republike Srbije i koopredsjedavajući Mješovitog komiteta za saradnju Srbije i Turske razgovarao je danas u sjedištu Crvenog krsta Srbije sa delegacijom Crvenog polumjeseca Republike Turske i predsjednikom Crvenog krsta Srbije prof. dr Dragan Radovanović.

Detaljnije
30 miliona privrednicima iz nerazvijenih opština

BEOGRAD - Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisuje Javni konkurs za dodjelu bespovratnih sredstava za uvođenje HACCP sistema. Konkurs traje do 1. juna 2011. godine i predviđeno je da se iz budžeta Kancelarije izdvoji 30 miliona dinara.

Detaljnije
Ministru Ugljaninu Majska plaketa opštine Svrljig

BEOGRAD - Edib Kajević, pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, boravio je juče u Svrljigu, gdje je svečano obilježen Dan opštine.

Detaljnije
20 godina od osnivanja Bošnjačkog nacionalnog vijeća i obilježavanje Dana zastave

Beograd, Novi Pazar - Bošnjačko nacionalno vijeće danas prigodnim dešavanjima slavi jubilarnih 20 godina od osnivanja i obilježava 11. maj - Dan bošnjačke nacionalne zastave.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
sda.sandzaka@gmail.com
Imate sugestiju, pitanje?
TOP