https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Kancelarija za odrzivi razvoj - 165 zahtjeva za sredstva za HACCP - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Kancelarija za odrzivi razvoj - 165 zahtjeva za sredstva za HACCP

Kancelarija za odrzivi razvoj - 165 zahtjeva za sredstva za HACCP

Kancelarija za odrzivi razvoj - 165 zahtjeva za sredstva za HACCP

BEOGRAD - Povodom konkursa za dodjelu bespovratnih sredstava za uvođenje HACCP sistema koji je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisala zasjedala je Komisija za izbor zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava.

Predsjednik Komisije i pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj, Edib Kajević, rekao je da je do sada pristiglo 165 zahtjeva privrednih subjekata iz skoro svih 48 opština koje su u nadlježnosti Kancelarije za održivi razvoj.

„Na osnovu prvog preseka stanja do utorka 10. maja, zaključili smo da vlada veliko interesovanje po ovom konkursu i da je ukupna vrijednost pristiglih zahtjeva veća od 18 miliona dinara. To znači da sredstva za ovu namjenu još ima na raspolaganju i pozivam privredne subjekte koji se bave proizvodnjom i distribucijom prehrambenih proizvoda, da se prijave do 1. juna i iskoriste ovu priliku", istakao je Kajević.

Konkurs traje do 1. juna 2011. godine i predviđeno je da se iz budžeta Kancelarije izdvoji 30 miliona dinara. Sva dokumentacija u vezi učestovanja na konkursu dostupna je na sajtu Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja - www.kоrnrp.gov.rs.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37