Učitavanje sajta

Vijesti

Ministru Ugljaninu Majska plaketa opštine Svrljig

Ministru Ugljaninu Majska plaketa opštine Svrljig

Ministru Ugljaninu Majska plaketa opštine Svrljig

BEOGRAD - Edib Kajević, pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, boravio je juče u Svrljigu, gdje je svečano obilježen Dan opštine.

Opština Svrljig je za odan, pošten rad i pomoć dodjelila svoje najveće priznanje - Majsku plaketu, ministru u Vladi Republike Srbije dr. Sulejmanu Ugljaninu. Takođe na svečanoj sjednici Skupštine opštine Svrljig dodeljena su i priznanja najboljim pojedincima i organizacijama za zalaganje i postignute rezultate u predhodnom periodu na polju svog delovanja.

Edib Kajević se u ime ministra Ugljanina zahvalio na plaketi i osvrćući se na dosadašnju saradnju Svrljiga i Kancelarije za održivi razvoj istakao da je Kancelarija uvjek prisutna i „može da ukaže na prioritete razvoja opštine, kao i da finasira polaznu osnovu kao prvi korak za dobijanje sredstava od Vlade, ministarstava i fondova."

Svečana sjednica Skupštine opštine Svrljig održana je u osnovnoj školi "Dobrila Stambolić". Pored rukovodstva svečanoj sjednici prisustvovali su i predstavnici partnerskih mjesta iz Bugarske i Slovenije, kao i predstavnici okruga, ministarstva Vlade Republike Srbije, privrede, predsjednika susjednih opština, partija i pokreta. Skup je prigodnim govorom otvorila predsjednica Skupštine opštine Svrljig Jelena Trifunović, a prisutnima se obratio i predsjednik opštine Milija Miletić.

 

Izvor: www.kornrp.gov.rs

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP