https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ministar Ugljanin učestvuje na Sarajevo Bussines Forumu - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ministar Ugljanin učestvuje na Sarajevo Bussines Forumu

Ministar Ugljanin učestvuje na Sarajevo Bussines Forumu

Ministar Ugljanin učestvuje na Sarajevo Bussines Forumu

BEOGRAD, 5.04.2011. – Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin boravi u posjeti Sarajevu povodom Sarajevo Bussines Foruma koji se od 6. do 8. aprila održava u hotelu Holliday Inn u samom centru Sarajeva.

Tokom boravka u Sarajevu ministar Ugljanin uzeće aktivno učešće u radu panela sa temom Razvoj i ekonomska saradnja u regionu. Na ovom panelu, sem ministra Ugljanina govoriće i Vera Kobalija, ministarka ekonomije i održivog razvoja Republike Gruzije, Kemal Kožarić, guverner Centralne banke BiH, kao i Rifat Hisardžikoglu, predsednik TOBB-a.

Organizator konferencije je Bosanska Međunarodna Banka (BBI) u saradnji sa Islamskom razvojnom bankom (IDB). Forum je od ove godine poprimio regionalni karakter. Pokrovitelj konferencije je Bakir Izetbegovič, član predsjedništva Bosne i Hercegovine. Oblasti kojima će se forum baviti ove godine su poljoprivreda, turizam, energetika, infrastruktura, edukacija, bankarstvo i građevinarstvo.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP