https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Na konkurs za dodjelu sredstava stiglo 53 zahtjeva - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Na konkurs za dodjelu sredstava stiglo 53 zahtjeva

Na konkurs za dodjelu sredstava stiglo 53 zahtjeva

Na konkurs za dodjelu sredstava stiglo 53 zahtjeva

BEOGRAD - Pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Edib Kajević izjavio je danas da je komisija otvorila zahtjeve 48 nerazvijenih opština Srbije za finansiranje izrade projektne dokumentacije u ukupnoj vrijednosti 47 miliona dinara.

Prvi javni konkurs Kancelarije u 2011. godini raspisan je 17. januara i trajao je do 17. februara i komisija je konstatovala da su blagovremeno pristigla 53 zahteva za izradu projektne dokumenatacije. Najveći broj zahteva se odnosio na izradu projektne dokumentacjie iz oblasti infrastrukture putne i komunalne, izradu projektne dokumentacjie za regulisanje otpadnih voda, izradu projekata generalne regulacije i uređenja turističkih zona.

„Opštinama koje imaju nepotpunu dokumentaciju dat je rok do 10. marta da istu dopune, kada će biti objavljeni i konačni rezultati konkursa" izjavio je Kajević i dodao da će nakon toga biti i zvanično potpisivanje ugovora sa predstavnicima opština.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP