Učitavanje sajta

Edib Kajević

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Saradnja Kancelarije za održivi razvoj sa GTZ-om i BOŠ-om

BEOGRAD - Pomoćnik direktora Edib Kajević, sa saradnikom Damjanom Ćuprićem, juče se u Palati Srbije susreo sa Danielom Kostadinovom - Petrović, iz Nemačke organizacije za tehničku saradnju GTZ (GIZ) i Mirkom Popovićem i Teodorom Maravić iz Beogradske otvorene škole (BOŠ).

Detaljnije
Održana konferencija SDA Sandžaka u Prijepolju

Danas su u prostorijama Stranke demokratske akcije Sandžaka u Prijepolju održana je konferencija za novinare, na kojoj su govorili Safet Planić - odbornik u Skupštini opštine, Sabahudin Obućina - član Glavnog odbora i Edib Kajević - pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Detaljnije
Na konkurs za dodjelu sredstava stiglo 53 zahtjeva

BEOGRAD - Pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Edib Kajević izjavio je danas da je komisija otvorila zahtjeve 48 nerazvijenih opština Srbije za finansiranje izrade projektne dokumentacije u ukupnoj vrijednosti 47 miliona dinara.

Detaljnije
30 miliona privrednicima iz nerazvijenih opština

BEOGRAD - Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisuje Javni konkurs za dodjelu bespovratnih sredstava za uvođenje HACCP sistema. Konkurs traje do 1. juna 2011. godine i predviđeno je da se iz budžeta Kancelarije izdvoji 30 miliona dinara.

Detaljnije
Ministru Ugljaninu Majska plaketa opštine Svrljig

BEOGRAD - Edib Kajević, pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, boravio je juče u Svrljigu, gdje je svečano obilježen Dan opštine.

Detaljnije
Kancelarija za održivi razvoj nastavlja saradnju sa USAID

BEOGRAD - Pomoćnici direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, Edib Kajević i Bahrija Kačar, sa saradnicima, sastali su se sa direktorom USAID Agrobiznis projekta, Luisom Faorom, Slavenkom Đokićem, menadžerom programa donacija i monitoringa i Đorđem Boljanovićem, specijalistom za upravljanje programom.

Detaljnije
Kancelarija za odrzivi razvoj - 165 zahtjeva za sredstva za HACCP

BEOGRAD - Povodom konkursa za dodjelu bespovratnih sredstava za uvođenje HACCP sistema koji je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisala zasjedala je Komisija za izbor zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava.

Detaljnije
Održana konferencija Stranke demokratske akcije Sandžaka u Prijepolju

Prijepolje - U četvrtak 26.05.2011. godine u prostorijama Stranke demokratske akcije Sandžaka održana je konferencija za novinare u kojoj su učestvovali Ibro Bajo Fazlić - predsjednik opštinskog odbora SDA Sandžaka u Prijepolju, Edib Kajević - Član GO SDA Sandžaka i zamjenik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja i Halid Hadžijakupović - odbornik SDA Sandžaka u lokalnom parlamentu.  

Detaljnije
45 miliona dinara za projekte nerazvijenih opština

BEOGRAD - Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja potpisala je ugovore sa 48 predsjednika najnerazvijenijih opština u Srbiji o dodjeli sredstava u ukupnom iznosu od 45 miliona dinara, a po osnovu Drugog javnog konkursa za 2011. godinu.

Detaljnije
Dodijeljene zahvalnice proizvođačima iz Sjenice

SJENICA, 23.09.2011. - Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja završila je Program podrške održivog razvoja poljoprivredne proizvodnje u nerazvijenim opštinama Sjenica, Tutin, Prijepolje, Priboj, Nova Varoš i gradu Novom Pazaru, rekao je danas pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj Edib Kajević u Regionalnom centru za razvoj poljoprivrede i sela u Sjenici.

Detaljnije
Opštinski odbor u Prijepolju održao konferenciju za novinare

U petak 07. oktobra Stranka demokratske akcije Sandžaka održala je redovnu konferenciju za novinare, gdje su se prisutnim novinarima obratili Safet Planić član Glavnog odbora i Edib Kajević pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Detaljnije
Briga i pomoć svih za lagodan život onima sa posebnim potrebama

Asocijacija mladih SDA Sandžaka danas u Novom Pazaru posjetila i uručila novogodišnje paketiće djeci koja se nalaze na trajnom i privremenom smještaju u Specijalnoj bolnici Novopazarska banja. Ovom prilikom je izraženo zadovoljstvo i spremnost mladih SDA Sandžaka da ovakvim i sličnim posjetama daju svoj doprinos i utiču na širu društvenu zajednicu da svojim aktivnostima pospješe implementaciju potreba mladih ljudi. „Određene mogućnosti su im uskraćene, ali društvo u cjelini i stručno osoblje imaju kapacitet da ovoj djeci omoguće lagodniji život u budućnosti, a mi smo pokazali svoju spremnost i angažovanje da istrajemo na tom putu brige i pomoći – istako je Edin Gudžević, predsjednik Inicijativnog odbora AM SDA Sandžaka.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
sda.sandzaka@gmail.com
Imate sugestiju, pitanje?
TOP