https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saopštenja - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Održan Regionalni forum za dijalog i saradnju

Novi Pazar - Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin učestvovao je danas na Regionalnom forumu za dijalog i saradnju u organizaciji Kulturnog centra Damad i Grada Novog Pazara, a pod pokroviteljstvom Ambasade Republike Nemačke i Pakta za stabilnost za jugoistočnu evropu.

Detaljnije
I Bosanski u Skupštini

Zakoni koje Skupština Srbije bude usvajala naredne godine, biće prevođeni na jezike nacionalnih manjina - Mađarski, Bosanski i Albanski.

Detaljnije
Skupštinska većina u Prijepolju ne poštuje zakon

Danas je u prostorijama Stranke demokratske akcije Sandžaka u Prijepolju održana konferencija za novinare povodom zasjedanja XVI sjednice Skupštine opštine Prijepolje.

Detaljnije
Dr. Ugljanin: Bošnjaci treba da se ujedine u širu koaliciju

Iako još nema zvaničnih reakcija na prijedlog dr. Sulejmana Ugljanina da bošnjačke partije na sledeće parlamentarne izbore izađu sa jedinstvenom listom, ministar bez portfelja u Vladi Srbije i predsjednik SDA smatra da bi se time stvorili uslovi za brži ekonomski razvoj Sandžaka.

Detaljnije
Regionalne agencije su budućnost

BEOGRAD - Regionalne razvojne agencije predstavljaju budućnost za izlazak naše privrede i naše zemlje iz ekonomske krize, poručio je danas minister bez portfelja u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin.

Detaljnije
Ukinut vizni režim između Srbije i Turske

Od prije tri dana i državljani Turske bez viza mogu da dolaze u Srbiju. Početak bezviznog režima dveju zemalja ministar u Vladi Srbije Sulejman Ugljanin ocjenio kao neverovatno veliki značaj za međudržavne i prijateljske odnose, međuekonomsku saradnju, posebno za građane.

Detaljnije
SDA Sandžaka najoštrije osuđuje ubistvo aktiviste bošnjačke koalicije "Vakat" na sjeveru Kosova

SDA Sandžaka se oglasila saopštenjem za javnost povodom ubistva aktiviste bošnjačke koalicije "Vakat" na sjeveru kosova...

Detaljnije
Dunavski projekti

GOLUBAC - Danas je u Golupcu predstavljena Dunavska strategija u prisustvu ministra dr. Sulejmana Ugljanina, potpredsjednika Vlade Srbije Božidara Đelića i šefa delegacije EU u Srbiji Vensana Dežera.

Detaljnije
Nedovoljno razvijena područja - šansa za investitore

Beograd - Otvarajući skup o nerazvijenim područjima u Palati Srbije, ministar dr. Sulejman Ugljanin poručio je da su nerazvijene opštine neotkriveno blago i da predstavljaju plodno tlo za domaće i strane investitore.

Detaljnije
Uvodno obraćanje ministra dr. Sulejmana Ugljanina na skupu „Nedovoljno razvijena područja - šansa za investitore"

  Poštovani predsjedniče Tadić, poštovani potpredsjednici Vlade, poštovani ambasadore Dežer, Vaše ekselencije, kolege ministri, dame i gospodo, dragi mediji Želim Vam dobrodošlicu na naš skup Nedovoljno razvijena područja-šansa za investitore. Ovaj film koji smo upravo pogledali ocrtava realnu situaciju u kojoj se nalaze nedovoljno razvijena područja sa svim prirodnim bogatstvima kojima raspolažu. Takođe, kako bismo vam slikovito prikazali brojnost i raspored nedovoljno razvijenih područja pred nama se nalazi i mapa sa pozicijama tih opština.  

Detaljnije
U Sjenici formirana nova vladajuća koalicija

Sjenica - Novu vladajuću većinu od danas u Sjenici čine Stranka demokrtaske akcije Sandžaka sa 14 odbornika, Sandžačka demokratska partija (8 odbornika), Liberalno demokratska partija (2 ), Demokratska stranka (2) i Socijalistička partija Srbije (1).

Detaljnije
Islamska razvojna banka

Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima boravio je u dvodnevnoj posjeti Kraljevini Saudijskoj Arabiji sa ciljem ispitivanja mogućnosti korišćenja fondova Islamske razvojne banke u 48 nedovoljno razvijenih područja Republike Srbije.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37