https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saopštenja - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Ugljanin: Nećemo dozvoliti ničiju asimilaciju

U izjavi koju je dao za medije ministar dr. Sulejman Ugljanin je govoreći o pitanju održavanja svetosavskih akademija u školama rekao: “Još kao gradonačelnik sam mojim sugrađanima govorio nešto što je istina, a to je da je Svetosavlje nešto što je temelj srpskog i vjerskog i nacionalnog identiteta...

Detaljnije
Ugljanin: Previše medijske pažnje za korišćenje vjere u političke svrhe

Govoreći za Tanjug u vezi svetosavskih akademija u školama, pored ostalog, ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin je uputio kritiku medijima što Muamer ef. Zukorlić diktira politička zbivanja u Srbiji.

Detaljnije
Ugljanin: Ponovljeni izbori su "popravni ispit"

BEOGRAD - Ponovljeni izbori za Nacionalni savjet Bošnjaka, odnosno Bošnjačko nacionalno vijeće biće "popravni ispit" za sve Bošnjake u Srbiji, prije svega u Sandžaku, izjavio je ministar bez portfelja u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin.

Detaljnije
Saradnja Kancelarije za održivi razvoj sa GTZ-om i BOŠ-om

BEOGRAD - Pomoćnik direktora Edib Kajević, sa saradnikom Damjanom Ćuprićem, juče se u Palati Srbije susreo sa Danielom Kostadinovom - Petrović, iz Nemačke organizacije za tehničku saradnju GTZ (GIZ) i Mirkom Popovićem i Teodorom Maravić iz Beogradske otvorene škole (BOŠ).

Detaljnije
Gegić 77%, Turković 22%, Mahmutović 19% povjerenja građana

Program Evropskog partnerstva PROGRES i Centar za slobodne izbore i demokratiju CESID, predstavili su rezultate istraživanja zadovoljstava građana životom u lokalnoj zajednici, koje je u prethodna dva mjeseca sprovedeno u 25 opština Južne i Jugozapadne Srbije. U Multimedijalnom centru u Novom Pazaru predstavnici PROGRES-a i CESID-a novinarima i predstavnicila lokalnih samouprava Novog Pazara, Sjenice, Tutina, Prijepolja, Priboja, Nove Varoši, Ivanjice i Raške predstavljeni su pojedinačni rezultati.Prema svim elementima istraživanja Opština Tutin je ubjedljivo na prvom mjestu a u pojedinim elementima, iznad svakog prosjeka.

Detaljnije
Ugljanin: Turci od “Jat ervejza” prave "Balkan ervejz"

Turski avioprevoznik "Turkiš erlajnz" spreman je da od 1. marta uđe u aranžman sa "Jat ervejzom" s ciljem formiranja balkanske aviokompanije koja bi se zvala "Balkan ervejz", rekao je Tanjugu ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin.

Detaljnije
Regionalna razvojna zona kao prioritet

Tutin - Na prijedlog državne kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, koju vodi ministar dr. Sulejman ugljanin, Vlada Srbije donijela je 25. januara zaključak kojim se izgradnji Industrijske zone u Tutinu daje prioritet u ovoj i narednim godinama.

Detaljnije
Ministar Ugljanin u Sloveniji

Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin boravi u dvodevnoj posjeti Republici Sloveniji povodom konferencije „Srbija na putu ka EU: Berza znanja i iskustava" koja se održava u mjestu Olimia, kod Podčetrteka.

Detaljnije
Ministar dr. Sulejman Ugljanin u posjeti slovenačkom parlamentu

LJUBLJANA - Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin sastao se u ponedjeljak u Ljubljani sa potpredsjednikom Državnog zbora Republike Slovenije Miranom Potrčom i Janjom Klasinc predsjednicom Odbora za spoljnu politiku slovenačkog parlamenta i predsjednicom Parlamentarne grupe prijateljstva sa Srbijom.

Detaljnije
Ministar Ugljanin posjetio tehnološki park i slobodnu zonu u Varaždinu

VARAŽDIN - Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin, na povratku s međunarodne konferencije u Sloveniji „Srbija na putu ka EU: Berza znanja i iskustava", na poziv Tehnološkog parka posjetio je u utorak Varaždin.

Detaljnije
Održana Peta redovna sjednica Glavnog odbora SDA Sandžaka

"Glavni cilj SDA Sandžaka je, kao i do sada, postizanje bošnjačkog nacionalnog jedinstva, jer samo jedinstveni, Bošnjaci mogu biti značajan i nezaobilazan politički faktor u ovoj zemlji i samo se na taj način može ostvariti ekonomski i politički prosperitet Sandžaka."

Detaljnije
Ifeta Radončić imenovana za pomoćnika ministra Sulejmana Ugljanina

Vlada Republike Srbije imenovala je na današnjoj sjednici Ifetu Radončić, ekonomistu iz Novog Pazara, za pomoćnika ministra dr. Sulejmana Ugljanina zaduženog u Vladi za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP