https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saopštenja - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Ugljanin u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori

Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin nalazi se u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori gdje će razgovarati sa zvaničnicima te zemlje u cilju mogućnosti zajedničke saradnje i iniciranju novih projekata.

Detaljnije
Kvalitetnije povezivanje ljudi

Podgorica - Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin boravio je juče u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori gdje se sastao sa zvaničnicima te zemlje.

Detaljnije
Uspješna saradnja u svim oblastima

Ministar dr Sulejman Ugljanin sastao se danas u svom kabinetu u Vladi Srbije sa ministrom za kulturu i turizam Republike Turske Erturulom Gunajem i turskim ambasadorom Nj.E. Ali Riza Čolakom.

Detaljnije
SDA Sandžaka: U potpunosti procesuirati zločin u Štrpcima

Povodom osamnaeste godišnjice od svirepog zločina koji se desio u Štrpcima Stranka demokratske akcije Sandžaka je izdala sljedeće

Detaljnije
Dr. Ugljanin uputio telegram saučešća povodom smrti prof. dr. Erbakana

Povodom smrti bivšeg premijera Republike Turske i predsjednika Saadet partije prof. dr. Nedžmetina Erbakana, predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin, porodici, članovima Saadet partije i...

Detaljnije
Na konkurs za dodjelu sredstava stiglo 53 zahtjeva

BEOGRAD - Pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Edib Kajević izjavio je danas da je komisija otvorila zahtjeve 48 nerazvijenih opština Srbije za finansiranje izrade projektne dokumentacije u ukupnoj vrijednosti 47 miliona dinara.

Detaljnije
Državno-privredna delegacija Srbije u posjeti Turskoj

Ministar u Vladi Srbije i kopredsjednik mješovitog Komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske dr. Sulejman Ugljanin, zajedno sa državno-privrednom delegacijom danas odlazi u zvaničnu posjetu Turskoj. Delegacija Srbije, predvođena predsjednikom Vlade Mirkom Cvetkovićem, boraviće u četvrtak i petak, 10. i 11. marta, u Ankari i Istanbulu, s ciljem unapređenja ekonomske saradnje sa Turskom.

Detaljnije
Skupština Srbije izabrala članove nove Vlade

Skupština Srbije izabrala članove nove Vlade, koja ima 17 ministarstava. Članovi Vlade položili zakletvu. Smanjenje nezaposlenosti i povećanje standarda najveći su izazazovi pred novom Vladom, istakao premijer Mirko Cvetković u ekspozeu.

Detaljnije
Ministar Ugljanin: Odlaganje izbora za BNV

Beograd - Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin izjavio je da očekuje odlaganje izbora za Bošnjačko nacionalno vijeće, koji su zakazani za 17. april.

Detaljnije
Druga strana Srbije na Televiziji Avala

BEOGRAD - Ministar bez portfelja dr. Sulejman Ugljanin, danas je u Vladi Republike Srbije svečano potpisao ugovor sa Bojanom Lekić, glavnom i odgovornom urednicom Televizije Avala, o emitovanju dokumentarnog serijala „Druga strana Srbije" na toj televiziji.

Detaljnije
Ugljanin u zvaničnoj posjeti Kuvajtu

Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima boraviće u zvaničnoj posjeti Kuvajtu gdje će razgovarati sa zvaničnicima te zemlje u cilju mogućnosti zajedničke saradnje i iniciranju novih projekata.

Detaljnije
Napadnute prostorije ogranka SDA Sandžaka u Priboju

U kasnim večernjim satima 16. na 17. mart, za sada nepoznate osobe, kamenovale su i napale prostorije u kojima je smještena kancelarija Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA Priboj).

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37