https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saopštenja - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

ČESTITKA ZA IZBOR PREDSJEDNIKA SDP

Povodom izbora na mjesto predsjednika Sandžačke demokratske partije, član Predsjedništva SDA Sandžaka zadužen za međupolitičku koordinaciju mr. Esad Salihović uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku gospodinu Samiru Lekiću.

Detaljnije
Podrška inicijativi "ProGlas", za slobodne i poštene izbore

Stranka demokratske akcije Sandžaka kao parlamentarna stranka više od 34 godine, koja zastupa i štiti interese bošnjačkog naroda u Srbiji i svih građana Sandžaka, na svojim organima, donijela je odluku kojom podržava dogovor inicijative „ProGlas“ i opozicije o slobodnim i poštenim izborima.

Detaljnije
REIS- ULEMA- SIMBOL JEDINSTVA MUSLIMANA

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima posjetio je danas Reis-ul-ulemu Islamske zajednice Srbije mr. Senada ef. Halitovića.

Detaljnije
ODLOŽITI KONSULTACIJE

Povodom poziva predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića na konsultacije o kandidatu za predsjednika Vlade Republike Srbije.

Detaljnije
Dan nezavisnosti Kosova

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin upito je čestitku povodom Dana nezavisnosti Republike Kosovo predsjednici Vjosi Osmani-Sadriu i premijeru Vlade Albinu Kurtiju. U čestitki predsjednici Republike Kosovo se kaže:

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37