Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Ambasador Bosne i Hercegovine u posjeti ministru Ugljaninu

BEOGRAD - Ministar dr. Sulejman Ugljanin primio je danas, u svom kabinetu u zgradi Vladi Republike Srbije, Nj.E. Borišu Arnauta, ambasadora Bosne i Hercegovine sa saradnicima.

Detaljnije
Ministar Ugljanin u zvaničnoj posjeti Turskoj

Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin boraviće u srijedu i narednih dana u zvaničnu posjetu Republici Turskoj gdje će u cilju realizacije ranije potpisanih sporazuma i uključivanja novih projekata razgovarati sa zvaničnicima te zemlje.

Detaljnije
SDP nema legitimitet da u postojećem kapacitetu vrši vlast

Povodom učestalih medijskih nastupa predstavnika Sandžačke demokratske partije i Gradske vlasti u Novom Pazaru, a povodom zahtjeva Ogranka Stranke demokratske akcije Sandžaka za Novi Pazar za rekonstrukciju aktuelne vlasti, Ogranak SDA Sandžaka za Novi Pazar izdaje sljedeće

Detaljnije
Javni konkurs za dodjelu sredstava najnerazvijenijim opštinama

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja je raspisala prvi Javni konkurs za dodjelu sredstava u 2011. godini. Za ovaj konkurs predviđeno je da se iz budžeta Kancelarije izdvoji 48 miliona dinara.

Detaljnije
Kajević: Milion dinara je samo polazni osnov za dobijanje većih sredstava

Pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja  Edib Kajević bio je gost u Vestima TV B92 i tom prilikom istakao da svaka od 48 nerazvijenih opština može da konkuriše za sredstva do milion dinara kao i da će prijednost imati oni projekti koji su započeti u prethodnom periodu.

Detaljnije
Nove prostorije SDA Sandžaka u Tutinu

Na radost svih članova i simpatizera u Tutinu su juče otvorene nove prostorije SDA Sandžaka, tako da će Ogranak SDA Sandžaka u Tutinu ubuduće raditi u moderno uređenim i reprezentativnim prostorijama smještenim u zgradi CBS-a.

Detaljnije
Ugljanin: Nećemo dozvoliti ničiju asimilaciju

U izjavi koju je dao za medije ministar dr. Sulejman Ugljanin je govoreći o pitanju održavanja svetosavskih akademija u školama rekao: “Još kao gradonačelnik sam mojim sugrađanima govorio nešto što je istina, a to je da je Svetosavlje nešto što je temelj srpskog i vjerskog i nacionalnog identiteta...

Detaljnije
Ugljanin: Previše medijske pažnje za korišćenje vjere u političke svrhe

Govoreći za Tanjug u vezi svetosavskih akademija u školama, pored ostalog, ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin je uputio kritiku medijima što Muamer ef. Zukorlić diktira politička zbivanja u Srbiji.

Detaljnije
Ugljanin: Ponovljeni izbori su "popravni ispit"

BEOGRAD - Ponovljeni izbori za Nacionalni savjet Bošnjaka, odnosno Bošnjačko nacionalno vijeće biće "popravni ispit" za sve Bošnjake u Srbiji, prije svega u Sandžaku, izjavio je ministar bez portfelja u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin.

Detaljnije
Saradnja Kancelarije za održivi razvoj sa GTZ-om i BOŠ-om

BEOGRAD - Pomoćnik direktora Edib Kajević, sa saradnikom Damjanom Ćuprićem, juče se u Palati Srbije susreo sa Danielom Kostadinovom - Petrović, iz Nemačke organizacije za tehničku saradnju GTZ (GIZ) i Mirkom Popovićem i Teodorom Maravić iz Beogradske otvorene škole (BOŠ).

Detaljnije
Gegić 77%, Turković 22%, Mahmutović 19% povjerenja građana

Program Evropskog partnerstva PROGRES i Centar za slobodne izbore i demokratiju CESID, predstavili su rezultate istraživanja zadovoljstava građana životom u lokalnoj zajednici, koje je u prethodna dva mjeseca sprovedeno u 25 opština Južne i Jugozapadne Srbije. U Multimedijalnom centru u Novom Pazaru predstavnici PROGRES-a i CESID-a novinarima i predstavnicila lokalnih samouprava Novog Pazara, Sjenice, Tutina, Prijepolja, Priboja, Nove Varoši, Ivanjice i Raške predstavljeni su pojedinačni rezultati.Prema svim elementima istraživanja Opština Tutin je ubjedljivo na prvom mjestu a u pojedinim elementima, iznad svakog prosjeka.

Detaljnije
Ugljanin: Turci od “Jat ervejza” prave "Balkan ervejz"

Turski avioprevoznik "Turkiš erlajnz" spreman je da od 1. marta uđe u aranžman sa "Jat ervejzom" s ciljem formiranja balkanske aviokompanije koja bi se zvala "Balkan ervejz", rekao je Tanjugu ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP