Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Odbornički kandidati razgovarali sa mještanima Bukreša

Odbornički kandidati liste „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“ i visoki funkcioneri Stranke obišli su danas naselje Bukreš u Novom Pazaru i tom prilikom razgovarali sa mještanima o vitalnim pitanjima ovog naselja.

Detaljnije
Razgovori poslaničkih i odborničkih kandidata sa građanima

Hoćemo da Bošnjaci imaju ista prava kao i drugi narodi u Republici Srbiji, jer ne smemo da dozvolimo da se zarad nečijih privatnih interesa i funkcija bošnjački interesi prodaju na njihovu štetu. To sigurno nećemo dozvoliti, to je naš prvi i osnovni cilj od koga nikada nećemo odustati“, naglasio je Imamović u svom obraćanju sa biračima i pozvao ih da na izborima 24. aprila podrže listu „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“, čime će imati sigurnog zaštitnika njihovih interesa.

Detaljnije
Posjeta trgovcima na novopazarskoj pijaci

Napravićemo realne tržišne uslove za prodavce, olakšati sve nepravedne namete koji otežavaju rad na našim pijacama i pomoći maksimalno u svakom segmentu“, rekao je nakon posjete Enis Imamović, koji je prvi na odborničkoj listi kandidata.

Detaljnije
Uspješno završen proces prikupljanja potpisa podrške izbornoj listi Albanaca Preševske doline

SDA Sandžaka obavještava građane, svoje članove, aktiviste i simpatizere da je uspješno završen proces prikupljanja potpisa podrške izbornoj listi Albanaca Preševske doline - Partija za demokratsko djelovanje.

Detaljnije
Mještanima Luga neophodno obezbijediti normalne uslove za život

Jedan od naših prvih zadataka jeste da se kao Gradska uprava pobrinemo i nađemo način da natjeramo vlasnika da izmesti otrovni ugalj ili da izmesti čitavu fabriku, ili pak da pređe na neko drugo gorivo koje neće zagađivati životnu okolinu i ugrožavati život i zdravlje ljudi.

Detaljnije
Stvarati uslove za opstanak i rad mladih u Sandžaku

Mi moramo da čujemo glas mladih i ono što oni poručuju. Oni žele da imaju perspektivu, da imaju jednake uslove kao što imaju mladi ljudi širom Srbije za zapošljavanje, za obrazovanje, za obrazovanje i informisanje na svom maternjem jeziku. Takođe je potrebno da građanima Sandžaka obezbjedimo jednake uslove kao što imaju građani u ostatku zemlje jer ne možemo da dozvolimo da stopa nezaposlenosti u Novom Pazaru bude 75% dok je u isto vrijeme republički prosek 23%.

Detaljnije
Kandidati SDA Sandžaka sa svojim narodom o budućnosti grada

Kandidati za poslanike i odbornike liste „SDA Sandžaka- Dr. Sulejman Ugljanin“ obišli su naselja Potok i Bukreš u Novom Pazaru.

Detaljnije
Mladima treba sigurna budućnost

Mještani više novopazarskih naselja su juče ugostili odborničke i poslaničke kandidate liste “SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin” i tom prilikom razgovarali o najznačajnim pitanjima njihovih naselja.

Detaljnije
Direktni razgovori kandidata sa građanima u naselju Ćerimidžinica

Mještani novopazarskog naselja Ćerimidžinica ugostili su juče kandidate za narodne poslanike i odbornike liste “SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin”.

Detaljnije
Lista „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“ predstavila svoj plan i program na RTS-u

Predstavnici izborne liste „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“ večeras su na drugom kanalu Radio televizije Srbije predstavili svoj plan i program za predstojeće izbore zakazane za 24 april ove godine.

Detaljnije
Veliki skupovi SDA Sandžaka u opštinama limske doline

Lista „SDA Sandžaka-Dr.Sulejman Ugljanin“ održala je velike predizborne skupove u Priboju, Prijepolju i Brodarevu.

Detaljnije
SDA Sandžaka čestita 9. maj - Dan Evrope - Dan pobjede nad fašizmom

Stranka demokratske akcije Sandžaka čestita svim Bošnjacima i svim građanima Srbije 9. maj Dan Evrope - Dan pobjede nad fašizmom.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP