https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDP zamjenom teza obmanjuje javnost - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDP zamjenom teza obmanjuje javnost

SDP zamjenom teza obmanjuje javnost

SDP zamjenom teza obmanjuje javnost

Povodom medijskog istupa Almira Lekovića, sekretara Skupštine grada, Gradski odbor SDA Sandžaka za Novi Pazar izdao je saopštenje za javnost u kojem važnim ističe da je svojim istupom sekretar Skupštine Almir Leković pokušao je da pažnju javnosti skrene sa ključne stvari koju su odbornici SDA Sandžaka uočili i o istoj obavestili javnost i nadležne državne organe. 

Namernom zamenom teza Almir Leković je izbegao da da odgovor na pitanje da li je na jučerašnjoj sjednici Skupštine, prilikom utvrđivanja kvoruma, prisustvovalo 24 odbornika sa potvrđenim odborničkim mandatima.

Gradski odbor SDA Sandžaka ne čudi retorika koju koristi gospodin Leković jer je ona sastavni dio političke kulture i morala koji je svojstven interesnoj grupi ljudi kojoj se očigledno i Almir Leković pridružio, koja ne bira sredstva i načine  samo da ostane na vlasti.

Ono što posebno zabrinjava jeste apsolutno odsustvo osećaja za odgovornost i realnost, ali šta god Almir Leković po nalogu svojih mentora govorio ne može izbeći činjenicu da su čelnici aktuelne vlasti jedini odgovorni za stanje u koje su zapali radnici, javna preduzeća i ustanove.

Mišljenje i stavovi Lekovića za građane Novog Pazara nisu merodavni niti se bilo ko na iste obazire, ono što je jedino merodavno jesu činjenice i istina.

O načinu na koji  aktuelna vlast vodi računa o interesima građana Novog Pazara i o njenom zakonitom radu najbolje svjedoče izvještaj Državnog revizora za 2011. godinu i stotine radnika koji ne primaju lične dohodtke, kojima se ne uplaćuju doprinosi za penzijsko i socijalno osiguranje i koji su odavno napušteni od vlasti čiji je Leković glasnogovornik.

Pošto brine o novcu građana Novog Pazara pozivamo Almira Lekovića da građanima Novog Pazara saopšti koliko je građane Novog Pazara koštala isplata prekovremenih sati aktivistima SDP-a mimo svih zakonskih maksimuma tokom 2011.godine što je konstatovao i državni revizor.

Stranka demokratske akcije Sandžaka insistira na poštovanju zakona na svim nivoima vlasti u Novom Pazaru a čelnike grada pozivamo da uvaže realnost i odustanu od politike koju  kreiraju i sprovode suprotno interesima građana Novog Pazara i da konačno shvate da vlast služi narodu a ne onima koji su u vlasti.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37