https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saopštenja - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Ugljanin u zvaničnoj posjeti Kuvajtu

Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima boraviće u zvaničnoj posjeti Kuvajtu gdje će razgovarati sa zvaničnicima te zemlje u cilju mogućnosti zajedničke saradnje i iniciranju novih projekata.

Detaljnije
Napadnute prostorije ogranka SDA Sandžaka u Priboju

U kasnim večernjim satima 16. na 17. mart, za sada nepoznate osobe, kamenovale su i napale prostorije u kojima je smještena kancelarija Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA Priboj).

Detaljnije
Mogućnost saradnje sa Kuvajtom

Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima boravio je u jednodnevnoj posjeti Kuvajtu sa ciljem promovisanja mogućnosti investiranja ove zemlje u 48 nedovoljno razvijenih opština Republike Srbije, kao i promovisanju kompanija iz Srbije koje bi našle svoje mjesto na veoma zahtjevnom kuvajtskom tržištu, naročito u sektoru građevinarstva.

Detaljnije
Skupštinska većina grada Novog Pazara odbila da oda počast žrtvama zemljotresa u Japanu

Povodom dešavanja na današnjoj drugoj sjednici Skupštine Grada Novog Pazara odbornički klub Bošnjačke liste za evropski Sandžak je izdao sljedeće                                                                SAOPŠTENJE  ZA JAVNOST

Detaljnije
Sredstva za podsticaj nerazvijenim opštinama

Predstavnici 48 nedovoljno razvijenih opština i ministar bez portfelja dr. Sulejman Ugljanin potpisali su u Beogradu ugovore kojima se dodjeljuju sredstva od 46 miliona dinara, na osnovu prvog javnog konkursa za ovu godinu.

Detaljnije
Ambasador Albanije posjetio ministra Ugljanina

Beograd - Ministar dr. Sulejman Ugljanin primio je danas u svom kabinetu u zgradi Vlade Srbije, NJ.E. Špetima Čaušija, ambasadora Albanije sa saradnicima i tom prilikom su razgovarali i o razvijanju ekonomske saradnje između Srbije i Albanije.

Detaljnije
Ministar Ugljanin učestvuje na Sarajevo Bussines Forumu

BEOGRAD  – Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin boravi u posjeti Sarajevu povodom Sarajevo Bussines Foruma koji se od 6. do 8. aprila održava u hotelu Holliday Inn u samom centru Sarajeva.

Detaljnije
Razvoj i ekonomska saradnja u regionu

BEOGRAD - Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin juče je boravio u jednodnevnoj posjeti Sarajevu, gdje je učestvovao u radu Sarajevo Biznis foruma, prvoj međunarodnoj investicionoj konferenciji u organizaciji Bosna Bank Internationala (BBI) i Islamske razvojne banke (IDB).

Detaljnije
Obraćanje ministra dr. Sulejmana Ugljanina na Sarajevo Business Forumu

SARAJEVO BUSSINES FORUM, 6. april 2011. godine, Sarajevo, Bosna i Hercegovina Poštovani Člane predsjedništva Bosne i Hercegovine, Gospođo ministarka, kolege ministri, Gospodine guverneru, Vaše ekselencije, Uvaženi predstavnici organizacija i institucija, Dame i gospodo, Zadovoljstvo mi je i čast da u ime...

Detaljnije
Bošnjačka lista za evropski Sandžak se uskoro vraća u svoje prostorije

Povodom odluke Višeg suda u Novom Pazaru kojom se Bošnjačkoj listi za evropski Sandžak vraćaju nasilno oduzete prostorije, Bošnjačka lista za evropski Sandžak izdala je sljedeće

Detaljnije
Bošnjačka lista: Vlast u Pazaru ne mari za siromaštvo građana

Danas je u prostorijama Centrale SDA Sandžaka održana konferencija odborničkog kluba Bošnjačke liste za evropski Sandžak na kojoj se novinarima, u društvu svojih kolega odbornika Ahmedina Škrijelja i Fahrudina Đekića, obratila predsjednica odborničkog kluba dr. Dževa Memić. Tema konferencije bilo je upoznavanje javnosti sa razlogom zbog kojeg odbornici Bošnjačke liste nisu priustvovali današnjoj sjednici Skupštine grada.

Detaljnije
Sandžačka demokratska partija zloupotrebljava ime osnivača grada

Povodom navoda zvaničnika Sandžačke demokratske partije o neizglasavanju prijedloga odluke o nazivu gradskog trga, Stranka demokratske akcije Sandžaka izdala je danas sljedeće

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP