https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saopštenja - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Vraćanje nade izbjeglim i raseljenim Bošnjacima Priboja

BEOGRAD - Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja pripremila je Program za povratak izbjeglih i raseljenih Bošnjaka iz opštine Priboj u periodu od 1991.- 1999. godine.

Detaljnije
Ugljanin obezbjedio 100 miliona dinara za izgradnju riječnog korita Trnavice

Ministar u Vladi Republike Srbije, dr. Sulejman Ugljanin juče je potpisao Odluku kojom će Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, finansirati izgradnju riječnog korita rijeke Trnavice, u iznosu više od 100 miliona dinara.

Detaljnije
Saradnja sa turskom fondacijom

BEOGRAD - Ministar dr. Sulejman Ugljanin sastao se danas u svom kabinetu u Vladi Srbije sa predsjednikom Marmara Grupe dr. Akanom Suverom, članom Izvršnog odbora Marmara Grupe Šamilom Ajrimom, kao i Čengizom Guldamlasom iz Marmara Fondacije.

Detaljnije
Poziv nemačkim privrednicima i našoj dijaspori

BEOGRAD - Ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin sastao se danas sa ambasadorom Savezne Republike Nemačke u Beogradu, NJ.E. Volframom Masom.

Detaljnije
Saradnja u oblasti poljoprivrede i seoskog turizma

NOVI PAZAR - Ifeta Radončić pomoćnica direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja primila je u Birou Kancelarije u Novom Pazaru, Milana Predana, zamjenika ambasadora Republike Slovenije u Srbiji.

Detaljnije
Ministar Ugljanin u posjeti Sloveniji

BEOGRAD, 16.06.2011. - Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima boravio je u dvodnevnoj posjeti Republici Sloveniji na poziv Janeja Kramberga, predsjednika opštine Lenart, a sa ciljem upoznavanja sa iskustvima slovenačkih opština u korišćenju pretpristupnih fondova Evropske Unije.

Detaljnije
Delegacija SDA Sandžaka učestvovala na kongresu Bošnjačke stranke Crne Gore

Na drugom kongresu Bošnjačke stranke, koji je jue održan u Podgorici, Rafet Husović ponovo je izabran za predsjednika stranke. Stranka je usvojila novi statut i program te oformila Glavni odbor koji broji 77 članova. Na kongresu je bilo polemike oko regionalizacije, Sandžaka, te o uklanjanju državnih simbola Crne Gore.

Detaljnije
Ugljanin: Tražim od nadležnih institucija da rade svoj posao

Povodom optužbi lokalnih vlasti u Novom Pazaru o navodnoj malverzaciji bivših lokalnih čelnika, predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin negira navedene optužbe i povodom toga je izjavio:

Detaljnije
Saopštenje Gradskog odbora Novi Pazar

Povodom optužbi lokalnih vlasti u Novom Pazaru o navodnoj malverzaciji bivših lokalnih čelnika, Gradski odbor Stranke demokratske akcije Sandžaka za Novi Pazar, izdaje sljedeće

Detaljnije
100 miliona za održivi razvoj poljoprivredne proizvodnje

NOVI PAZAR, 24.06.2011. - U Birou Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja u Novom Pazaru, danas je održana konferencija za novinare na kojoj je govorio ministar u Vladi Republike Srbije dr. Sulejman Ugljanin i Ifeta Radončić, pomoćnica direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Detaljnije
Ugljanin dogovorio prijem 120 Bošnjaka u policiju

Ministar u Vladi Srbije i direktor Kancelarije za održivi razvoj dr. Sulejman Ugljanin najavio je danas u Novom Pazaru niz projekata koji za cilj imaju smanjenje siromaštva i približavanje državnih institucija građanima Sandžaka.

Detaljnije
Dani turske kulture

NOVI PAZAR, 27. jun 2011. - Ministar u Vladi dr. Sulejman Ugljanina sa saradnicima prisustvovao je u petak svečanom otvaranju manifestacije Dani turske kulture u Novom Pazaru.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP