Učitavanje sajta

Dr. Sulejman Ugljanin

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

REIS- ULEMA- SIMBOL JEDINSTVA MUSLIMANA

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima posjetio je danas Reis-ul-ulemu Islamske zajednice Srbije mr. Senada ef. Halitovića.

Detaljnije
Neka nam je sretan Dan Sandžaka!

Predsjednik SDA Sandžaka, dr. Sulejman Ugljanin, povodom 20. novembra – Dana Sandžaka, uputio je čestitku u kojoj se kaže:

Detaljnije
Vlada Srbije Vučićev izborni štab

Stranka demokratske akcije Sandžaka izlazi na parlamentarne i lokalne izbore raspisane za 17. decembar ove godine, pod nazivom SDA Sandžaka, obavjestio je javnost na današnjoj konferenciji za medije predsjednik SDA Sandžaka, dr. Sulejman Ugljanin.

Detaljnije
Dan Bošnjaka - Bošnjaci na Balkanu su nezaobilazan politički faktor

Na današnji dan 1993.godine  na zasjedanju Prvog svebošnjačkog sabora, održanom u Sarajevu, usvojena je Deklaracija o vraćanju historijskog imena Bošnjak umjesto dotadašnjeg naziva – Musliman

Detaljnije
Uključiti Bošnjake u dijalog Kosova i Srbije

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin govorio je o aktuelnoj političkoj situaciji na današnjoj konferenciji za medije. Poslušajte cijelu konferenciju.

Detaljnije
Bošnjaci traže od EU simetriju prava | Video

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin održao je danas konferenciju za medije na kojoj je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u Sandžaku i regionu. Pogledajte kompletan snimak konferencije

Detaljnije
Jedinstvo i odgovornost

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin održao je redovnu konferenciju za medije na kojoj je tema bila aktuelni kontinuirani protesti u Republici Srbiji, pod nazivom Srbija protiv nasilja.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP