Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

SDA Sandžaka predala listu kandidata za narodne poslanike

Stranka demokratske akcije Sandžaka je upravo predala listu sa kandidatima za predstojeće parlamentarne izbore .                       Na listi se nalaze kandidati koji će biti autentični predstavnici bošnjačkog naroda ali i svih ostalih građana Sandžaka.

Detaljnije
Do 25. novembra prijava za glasanje u inostranstvu

Birači koji imaju boravište u inostranstvu mogu preko diplomatsko-konzularnog predstavništva Republike Srbije, najkasnije pet dana pre dana zaključenja jedinstvenog biračkog spiska, najkasnije do 25. novembra 2023. godine u ponoć, podnijeti zahtjev da se u jedinstveni birački spisak upiše podatak da će na predstojećim izborima glasati u inostranstvu.

Detaljnije
Istim putem cilj je blizu | Video

Mi kažemo, istim putem cilj je blizu. SDA Sandžaka od 90.-e ima isti cilj, isti program. Sloboda za Bošnjake i ravnopravnost Bošnjačkog naroda u ovoj zemlji i ravnopravnost svih građana u Sandžaku. To je naš cilj.

Detaljnije
9. Izborna Skupština KTDP-a

Na današnjoj izbornoj Skupštini TDP-a za predsjednika Stranke ponovo je izabran Fikrim Damka, kao i novi članovi centralnih organa.

Detaljnije
Za jedinstven nastup Bošnjaka

Stranka demokratske akcije Sandžaka je danas učestvovala na sastanku koji je sazvalo Bošnjačko nacionalno vijeće sa ciljem utvrđivanja zajedničkog nastupa bošnjačkih političkih subjekata na predstojećim izborima.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP