https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saopštenja - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

UGLJANIN: MOJA KANDIDATURA JE PROIZVOD DUBOKOG POŠTOVANJA PREMA NAŠEM NARODU S NAMJEROM DA IZGRADIMO PRAVEDNIJU I BOLJU BUDUĆNOST

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin pozvao je Bošnjake da na predstojećim izborima u Srbiji 17. decembra glasaju za one partije koje će biti u službi naroda, te da svoje glasove daju onima za koje su sigurni da glasove neće predati Beogradu.

Detaljnije
SDP ZLOUPOTREBLJAVA GENOCID U PALESTINI ZA PRIKUPLJANJE POLITIČKIH POENA FARSA ZA NAROD ČETIRI DANA PRED IZBORE

Sinoćno glasanje u Generalnoj skupštini UN-a nije obavezujuće, za razliku od rezolucije Vijeća sigurnosti.

Detaljnije
SDA Sandžaka uputila zahtjev RIK-u za isticanje bošnjačkih nacionalnih simbola u prostorijama za glasanje na biračkim mjestima

Stranka demokratske akcije Sandžaka uputila je zahtjev Republičkoj izbornoj komisiji  i Gradskoj izbornoj komisiji u Novom Pazaru za isticanje bošnjačkih nacionalnih simbola u prostorijama za glasanje na biračkim mjestima.

Detaljnije
Bakir Izetbegović podržao dr. Ugljanina i uputio poruku Bošnjacima pred predstojeće izbore u Srbiji

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović uputio je danas podršku predsjedniku SDA Sandžaka dr. Sulejmanu Ugljaninu i „Čuvarima Sandžaka“, te svim Bošnjacima koji glasaju na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima u Srbiji.

Detaljnije
Škrijelj: Nama je svaki čovjek vrijedan i svakog čoveka ćemo poštovati, svi će biti sigurni

Poručio je da je siguran da će SDA Sandžaka nakon ovih lokalnih i parlamentarnih izbora biti pobjednička stranka u Novom Pazaru i da oni koji rade u gradskoj upravi i oni koji rade po javnim preduzećima nema čega da se plaše zbog toga.

Detaljnije
Škrijelj: Čovjek na prvom mjestu

Prije svega SDA Sandžaka je odlučnija, jača i motivisanija nego ikada do sada. Ovim putem pozivamo sve patriote i dobronamjerne građane da nam se pridruže jer ujedinjeni možemo pobijediti nepravdu, otuđeni i koruptivni sistem.

Detaljnije
Nasilje na ulicama Sandžaka se mora zaustaviti, a to smo ovim činom i dokazali!

Ovakve scene u kojima su ugroženi životi građana, nažalost su prisutne na ulicama Sandžaka. U medijima i na društvenim mrežama se pojavio ovaj uznemirujući snimak.

Detaljnije
Sretan Dan državnosti bosanskim patriotama

Povodom 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine, predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin, uputio je čestitku Predsjedavajućem predsjedništva BiH gospodinu Željku Komšiću.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37