Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Uključiti Bošnjake u dijalog Kosova i Srbije

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin govorio je o aktuelnoj političkoj situaciji na današnjoj konferenciji za medije. Poslušajte cijelu konferenciju.

Detaljnije
Bošnjaci traže od EU simetriju prava | Video

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin održao je danas konferenciju za medije na kojoj je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u Sandžaku i regionu. Pogledajte kompletan snimak konferencije

Detaljnije
Bošnjaci iz Sandžaka i Albanci iz Preševske doline traže da budu uključeni u proces normalizacije odnosa Srbije i Kosova

Lider SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin je predočio Kurtiju da se Bošnjaci i Albanci ne slažu sa svojim teškim položajem u Srbiji i da traže da se založi da i oni budu uključeni u briselski proces.  

Detaljnije
Tutin - Turistički potencijal

Ogranak Stranke demokratske akcije Sandžaka u Tutinu organizovao je posjetu rukovodstvu Stranke potencijalnim turističkim destinacijama u Tutinu i druženje na Vidikovcu iznad Ribarića - selo Crniš.  

Detaljnije
30. oktobra suosjećamo sa sa herojima bitke nakon koje je proglašena moderna Republika Türkiye

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin danas je povodom 30. oktobra – Dana pobjede uputio čestitku predsjedniku Republike Turske Redžepu Tajjipu Erdoanu, ambasadoru Türkiye u Srbiji Hami Aksoyu i turskom narodu, u čestitki se kaže:

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP