Učitavanje sajta

SDA Sandžaka

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Podrška inicijativi "ProGlas", za slobodne i poštene izbore

Stranka demokratske akcije Sandžaka kao parlamentarna stranka više od 34 godine, koja zastupa i štiti interese bošnjačkog naroda u Srbiji i svih građana Sandžaka, na svojim organima, donijela je odluku kojom podržava dogovor inicijative „ProGlas“ i opozicije o slobodnim i poštenim izborima.

Detaljnije
REIS- ULEMA- SIMBOL JEDINSTVA MUSLIMANA

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima posjetio je danas Reis-ul-ulemu Islamske zajednice Srbije mr. Senada ef. Halitovića.

Detaljnije
ODLOŽITI KONSULTACIJE

Povodom poziva predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića na konsultacije o kandidatu za predsjednika Vlade Republike Srbije.

Detaljnije
UGLJANIN: MOJA KANDIDATURA JE PROIZVOD DUBOKOG POŠTOVANJA PREMA NAŠEM NARODU S NAMJEROM DA IZGRADIMO PRAVEDNIJU I BOLJU BUDUĆNOST

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin pozvao je Bošnjake da na predstojećim izborima u Srbiji 17. decembra glasaju za one partije koje će biti u službi naroda, te da svoje glasove daju onima za koje su sigurni da glasove neće predati Beogradu.

Detaljnije
Temeljite promjene u Novom Pazaru | Video

Na današnjoj konferenciji za medije predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin obavijestio je javnost da SDA Sandžaka izlazi na izbore 17.decembra 2023. godine, pod nazivom SDA Sandžaka, a da je on, kao predsjednik Stranke, nosilac izbornih lista.

Detaljnije
SDA Sandžaka predala listu kandidata za narodne poslanike

Stranka demokratske akcije Sandžaka je upravo predala listu sa kandidatima za predstojeće parlamentarne izbore .                       Na listi se nalaze kandidati koji će biti autentični predstavnici bošnjačkog naroda ali i svih ostalih građana Sandžaka.

Detaljnije
Lista „SDA Sandžaka - dr. Sulejman Ugljanin“ proglašena za lokalne izbore u Gradu Novom Pazaru

SDA Sandžaka predala je svoju izbornu listu za izbor odbornika u Gradu Novom Pazaru na kojoj je 47 kandidata. Gradska izborna komisija je na svojoj večerašnjoj sjednici proglasila ovu izbornu listu.

Detaljnije
Vlada Srbije Vučićev izborni štab

Stranka demokratske akcije Sandžaka izlazi na parlamentarne i lokalne izbore raspisane za 17. decembar ove godine, pod nazivom SDA Sandžaka, obavjestio je javnost na današnjoj konferenciji za medije predsjednik SDA Sandžaka, dr. Sulejman Ugljanin.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP