Učitavanje sajta

SDA Sandžaka

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Temeljite promjene u Novom Pazaru | Video

Na današnjoj konferenciji za medije predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin obavijestio je javnost da SDA Sandžaka izlazi na izbore 17.decembra 2023. godine, pod nazivom SDA Sandžaka, a da je on, kao predsjednik Stranke, nosilac izbornih lista.

Detaljnije
SDA Sandžaka predala listu kandidata za narodne poslanike

Stranka demokratske akcije Sandžaka je upravo predala listu sa kandidatima za predstojeće parlamentarne izbore .                       Na listi se nalaze kandidati koji će biti autentični predstavnici bošnjačkog naroda ali i svih ostalih građana Sandžaka.

Detaljnije
Lista „SDA Sandžaka - dr. Sulejman Ugljanin“ proglašena za lokalne izbore u Gradu Novom Pazaru

SDA Sandžaka predala je svoju izbornu listu za izbor odbornika u Gradu Novom Pazaru na kojoj je 47 kandidata. Gradska izborna komisija je na svojoj večerašnjoj sjednici proglasila ovu izbornu listu.

Detaljnije
Vlada Srbije Vučićev izborni štab

Stranka demokratske akcije Sandžaka izlazi na parlamentarne i lokalne izbore raspisane za 17. decembar ove godine, pod nazivom SDA Sandžaka, obavjestio je javnost na današnjoj konferenciji za medije predsjednik SDA Sandžaka, dr. Sulejman Ugljanin.

Detaljnije
Istim putem cilj je blizu | Video

Mi kažemo, istim putem cilj je blizu. SDA Sandžaka od 90.-e ima isti cilj, isti program. Sloboda za Bošnjake i ravnopravnost Bošnjačkog naroda u ovoj zemlji i ravnopravnost svih građana u Sandžaku. To je naš cilj.

Detaljnije
Za jedinstven nastup Bošnjaka

Stranka demokratske akcije Sandžaka je danas učestvovala na sastanku koji je sazvalo Bošnjačko nacionalno vijeće sa ciljem utvrđivanja zajedničkog nastupa bošnjačkih političkih subjekata na predstojećim izborima.

Detaljnije
SDA Sandžaka Prijepolje: Ukloniti bilborde sa likom Draže Mihajlovića

Stranka demokratske akcije Sandžaka ogranak u Prijepolju osuđuje postavljanje bilborda sa likom Draže Mihailovića na ulazu u Prijepolje i Priboj, i poziva predstavnike udruženja „Naša Drina“ koji su ove bilborde postavili da ih uklone iz ove dvije opštine.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP