https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 UGLJANIN: MOJA KANDIDATURA JE PROIZVOD DUBOKOG POŠTOVANJA PREMA NAŠEM NARODU S NAMJEROM DA IZGRADIMO PRAVEDNIJU I BOLJU BUDUĆNOST - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

UGLJANIN: MOJA KANDIDATURA JE PROIZVOD DUBOKOG POŠTOVANJA PREMA NAŠEM NARODU S NAMJEROM DA ...

UGLJANIN: MOJA KANDIDATURA JE PROIZVOD DUBOKOG POŠTOVANJA PREMA NAŠEM NARODU S NAMJEROM DA IZGRADIMO PRAVEDNIJU I BOLJU BUDUĆNOST

SDA Sandžaka je dobila i direktnu podršku predsjednika SDA u BiH Bakira Izetbegovića

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin pozvao je Bošnjake da na predstojećim izborima u Srbiji 17. decembra glasaju za one partije koje će biti u službi naroda, te da svoje glasove daju onima za koje su sigurni da glasove neće predati Beogradu.

Na završnom skupu stranke, pred više hiljada ljudi u Novom Pazaru, Ugljanin je kazao: „ovi izbori odlučuju da li će se vratiti dostojanstvo bošnjačkom narodu u Sandžaku.  Promjene moraju krenuti iz Novog Pazara koji treba biti motor ekonomskog razvoja svih opština u Sandžaku. Moja kandidatura je proizvod dubokog poštovanja prema našem narodu s namjerom da izgradimo pravedniju i bolju budućnost“.

„Naša posvećenost pravdi je nepokolebljiva, a naš cilj je izgraditi društvo koje poštuje jednaka prava svih građana“.

Ponovio je da podržava poziv Bošnjačkog nacionalnog vijeća da sve bošnjačke partije u Sandžaku udruže svoje glasove i zajedno formiraju stabilne skupštinske većine i bošnjački nacionalni klub u Parlamentu Srbije.

Tokom završnog skupa SDA Sandžaka emitovane su i video poruke podrške  upućene „Čuvarima Sandžaka“ lidera SDA u BiH Bakira Izetbegovića, Nezima Halilovića Muderrisa,  i predsjednika SDA Sjeverne Makedonije Dželala Hodžića.

Foto galerija:

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP