https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Pregovori su uspeh, a ne neuspjeh - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Pregovori su uspeh, a ne neuspjeh

Pregovori su uspeh, a ne neuspjeh

Pregovori su uspeh, a ne neuspjeh

"Ono sto se juče desilo u Briselu nije neuspjeh ove Vlade koja se suočila sa najtežim državnim problemom - pitanjem Kosova", rekao je danas predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin, gostujući na tribini "Dijalogom protiv stereotipa - svi smo isti", u Bujanovcu.

Ugljanin je dodao da tako misli jer smatra da su propusti prethodnih vlada doveli do ove situacije a da ova Vlada pokušava da dijalogom učini ono što je najbolje za našu zemlju.

Tribini u organizaciji JugPresa i USAID-a prisustvovali su ambasador Amerike u Srbiji, Njegova Ekselencija Majkl Kirbi, glavni predstavnik UN-a u Beogradu Vilijam Infante, šef Kordinacionog tela za jug Srbije dr Zoran Stankovic i državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Nenad Borovčanin.

Bujanovac je, kao i druge dve opštine na jugu, u grupi od 46 nerazijenih opština koje su u nadležnosti Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja za koju je zadužen ministar Ugljanin, jedini predstavnik manjina u Vladi Srbije.

On je goste tribine upoznao sa četvorogodišnjim radom Kancelarije na pomoći najugroženijem stanovništvu u tim opštinama.

"Svi imaju pravo na ličnu i imovinsku sigurnost, slobodu kretanja i na ravnopravan ekonomski razvoj", rekao je Ugljanin.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37