https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Izjava predsjednika Dr. Sulejmana Ugljanina povodom formiranja nove Vladi - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Izjava predsjednika Dr. Sulejmana Ugljanina povodom formiranja nove Vladi

Izjava predsjednika Dr. Sulejmana Ugljanina  povodom formiranja nove Vladi

Izjava predsjednika Dr. Sulejmana Ugljanina povodom formiranja nove Vladi

“SDA je autentična manjinska stranka koja je osvolila najveći broj glasova u regiji Sandžaka i smatram da nova Vlada Republike Srbije ima to u vidu.”- izjavio je Dr. Sulejman Ugljanin, predsednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Republike Srbije povodom formiranja nove Vlade.

“ Ja lično kao ministar nemam pozitivno iskustvo u odnosu aktuelne Vlade prema manjinskim pitanjima, a posebno prema Bošnjacima koji je bio nekorektan i licemeran. Mene lično, zanima stav i mišljenje koalicije SNS-SPS-URS o pitanjim manjina u Srbiji, jer se u potpisanom koalicionom sporazumu ne spominju manjine. Ohrabruje me pozitivan stav presednika Republike Srbije prema Bošnjacima i drugima manjinama. Imajući sve ovo u vidu očekujemo razgovore sa predstavnicima koalicije okupljene oko SNS-SPS-URS, kao i o eventualnom učešću SDA u novoj Vladi Republike Srbije.” - zaključio je predsjednik Ugljanin.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP