https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Nova koalicija grad vodi u bankrot - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Nova koalicija grad vodi u bankrot

Nova koalicija grad vodi u bankrot

Nova koalicija grad vodi u bankrot

Predsjednik Stranke demokratske akcije Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin je naglasio da ne žali što SDA Sandžaka nije u vlasti u Novom Pazaru. SDA Sandžaka je opstanak u koaliciji uslovila hitnim rešavanjem nagomilanih problema i otklanjanjem posledica nezakonitih radnji, vraćanjem dugova i isplatom zaostalih zarada i doprinosa zaposlenih u javnim službama, istakao predsednik Stranke demokratske akcije Sandžaka.

Predsjednik Ugljanin je rekao da njegova stranka ne žali što više nije deo vlasti u Novom Pazaru jer nova koalicija grad vodi u "bankrot".

"Ne žalimo što više nismo u vlasti. SDA Sandžaka je opstanak u koaliciji uslovila hitnim rešavanjem nagomilanih problema i otklanjanjem posledica nezakonitih radnji koje je ustanovio državni revizor, vraćanjem dugova i isplatom zaostalih zarada i doprinosa zaposlenih u javnim službama", rekao je Ugljanin.

Prema rječima predsjednika, za takvo rešenje SDA Sandžaka je predložila stvaranje sveobuhvatne koalicije koja bi jedino mogla da te nagomilane probleme razreši.

"Očigledno da drugoj strani nije stalo da se to reši. Naprotiv, idu u dalju agoniju, uništavanje Novog Pazara i njegovo vođenje u bankrot. SDA Sandžaka je odlučila da se iz toga povuče", rekao je predsjednik Ugljanin, koji je i ministar u Vladi Srbije.

Povodom jučerašnjeg početka nastave na bosanskom jeziku, Ugljanin je rekao da je to "korak napred u poštovanju ljudskih i kulturnih prava bošnjačke manjine".

"To je eksperimentalna nastava u po jednom odeljenju svih razreda osnovnih i srednjih škola. Predviđeno je da se kao redovni predmet uvede od sledeće školske godine i mislim da je to jedan korak napred u poštovanju ljudskih i kulturnih prava Bošnjačke manjine", zaključio je Ugljanin.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP