https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Minstar Ugljanin na međunarodnom sajmu preduzetništva - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Minstar Ugljanin na međunarodnom sajmu preduzetništva

Minstar Ugljanin na međunarodnom sajmu preduzetništva

Minstar Ugljanin na međunarodnom sajmu preduzetništva

Ministar u Vladi Srbije i predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin danas je na Beogradskom sajmu pojsetio izložbeni prostor Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja koja izlaže na 11. Međunarodnom sajmu preduzetništva "Biznis baza" i 4. Sajmu lokalnih samouprava.

“Milion građana Srbije, koji žive u 46 najnerazvijenijih opština širom ove države, odnosno briga o ljudima koji naseljavaju četvrtinu prostora Srbije, posao je kojim se bavim kao ministar i djelokrug je Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja kojom rukovodim. Naši cilj je da se stvore uslovi za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, da zaposlimo ljude i da vratimo život u nerazvijene opštine“.

Ovom prilikom ministar Ugljanin je obišao i izložbene prostore nerazvijenih opština i naglasio da će Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja nastaviti da radi na stvaranju stimulativnog ambijenta za privlačenje potencijalnih investicija i u nerazvijena područja i dodao da „želimo da otkrijemo i prikažemo i našoj i međunarodnoj javnosti kakve sve potencijalne mogućnosti postoje za investiranje u naše nerazvijene opštine, a ovaj sajam predstavlja dobru mogućnost i priliku za to”.

11. Međunarodni  sajm preduzetništva "Biznis baza" i 4. Sajmu lokalnih samouprava održava se u Beogradu i trajat će do 1. decembra 2012. godine.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP