https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Saradnja Novog Pazara i Maribora - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Saradnja Novog Pazara i Maribora

Saradnja Novog Pazara i Maribora

Saradnja Novog Pazara i Maribora

Na poziv Gradonačelnika Kraljeva Dragana Jovanovića,  predsjednik Skupštine grada Novog Pazara Fuad Baćicanin prisustvovao je svečanoj sjednici skupštine Grada Kraljeva koja je upriličena povodom Dana grada. Na svečanoj sjednici kraljevačke skupštine dodjeljene su diplome zaslužnim i počasnim građanima i organizacijama, nakon čega je predsjednik Baćicanin imao niz značajnih susreta sa Gradonačelikom  grada Kraljeva, Predsjednikom Skupštine grada Kraljeva kao i sa njihovim zamenicima i drugim gradonačelnicima i predstavnicima gradskih uprava komšijskih gradova gde se razgovaralo o produbljivanju odnosa i daljeg povezivanja Novog Pazara sa ostalim opštinama i gradovima.

Tokom radne posjete Kraljevu predsedsjednik Skupštine grada Novog Pazara Fuad Baćićanin sastao se i sa Gradonačelnikom Maribora  Francom Kanglerom. Tokom razgovora precizirao je dogovore koje je sa gradonačelnikom Maribora već vodio predsjednik SDA Sandžaka i Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin, a koji se prije svega tiču  pomoći u daljoj edukaciji i usvršavanju  po  pitanju pristupa Evropskim fondovima i edukaciji u korišcenju tih fondova. Naši kadrovi  bi se obučavali po Evropskim Standardima i koristili neprocenjivo iskustvo koje je grad Maribor već stekao u konkurisanju kod Evropskih fondova i njihovo efektivno  Ulagnje u razvojne projekte. Naglasio je Predsejdnik Baćićanin.

Gradonačelnik Maribora gospodin Kangler je izrazio zadovoljstvo susretom sa predsednikom skupštine Fuadom Baćićaninom i naglasio spremnost za bolju buduću saradnju Novog Pazara i Maribora. Baćićanin je sa gradonačelnikom Maribora razgovarao i o uspostavljanju bolje saradnje izmedju ta dva grada i medjusobnim posetama u cilju razvoja Novog Pazara.


28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37