https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka neće dozvoliti da Novi Pazar postane bastion kriminala - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka neće dozvoliti da Novi Pazar postane bastion kriminala

SDA Sandžaka neće dozvoliti da Novi Pazar postane bastion kriminala

SDA Sandžaka neće dozvoliti da Novi Pazar postane bastion kriminala

Zaprepašćeni posljednjim dogadjanjima, kada su se nepoznate osobe toliko drznule i pucale na službeno vozilo policije, najoštrije osudjujemo ovaj čin i tražimo da se počinioci najhitnije pronađu i kazne, jer to je atak na bezbjednost svih građana Novog Pazara. 

Takođe, zahtjevamo da Ministarstvo unutrašnjih poslova izvrši korjenite promjene u novopazarskoj policiji. Zahtjevamo od ministra Ivice Dačića i direktora policije Milorada Veljovića da što prije pokrenu pitanje bezbjednosti u Novom Pazaru, kao i da se razotkriju sprege kriminalaca i odredjenih struktura policije, jer ne možemo dozvoliti da Novi Pazar bude mjesto gdje će kriminal nastaviti da se širi i gdje je bezbjednost građana na najmanjem mogućem nivou. 

Pozivamo nadlježne da konačno shvate ozbiljnost situacije, na koju SDA Sandžaka ukazuje već duži niz godina. Ovaj posljednji dogadjaj napada na policajce ukazuje da je ovo jedan od načina da se pošalje poruka državi i narodu da je bezbjednost našeg grada u rukama kriminalaca. 

SDA Sandžaka inisitira na hitnom otkrivanju svih počinioca najtežih krivičnih djela, jer je grad ogrezao u kriminalu i bezakonju. Nije nam jasno, šta je još potrebno da se desi u Novom Pazaru kako bi se gradjani osjećali sigurnije, jer sada dolazimo u još težu sitaciju, da ni oni koji treba da nam garantuju bezbjednost više nisu sigurni. 

Tužilaštvo i sud ne pokazuju zainteresovanost da rješavaju pitanja od vitalnog značaja za naš grad, a novopazarci sve više gube povjerenje u ove institucije, koje treba da im budu garant boljeg i sigurnijeg života. 

SDA Sandžaka neće dozvoliti da Novi Pazar postane bastion kriminala, a naši gradjani glineni golubovi kojima nema ko da osigura bezbjednost.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37