https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Mladi SDA Sandžaka afirmišu potrebe mladih Novog Pazara - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Mladi SDA Sandžaka afirmišu potrebe mladih Novog Pazara

Mladi SDA Sandžaka afirmišu potrebe mladih Novog Pazara

Mladi SDA Sandžaka afirmišu potrebe mladih Novog Pazara

Asocijacija mladih SDA Sandžaka donela je zaključke i usaglasila prioritete kojima će u narednom periodu dati poseban značaj, istakli su na današnjoj press konferenciji članovi koordinacionog tima za osnovno i srednje obrazovanje. Mladi su prevashodno apostrofirali da je Novi Pazar kao grad prava baza talenata u svim sferama drustva i da uvek i na svakom mestu moraju imati podršku za sve pozitivne tokove i poduhvate u interesu mladih.

„Pitanje uključivanja mladih u donošenje odluka od velikog je značaja za razvoj jednog društva. Koordinacioni tim  je sada spreman da se uhvati u koštac sa problemima na koje mladi nailaze. Veoma je bitno da se ideje mladih sprovode, jer jedino tako možemo očekivati naš bolji položaj  u okviru društva u kome živimo. Izražavamo veliko zadovoljstvo aktivnostima grada Novog Pazara povodom održavanja dečije nedelje i posvećenosti najmlađima,a mi hoćemo da u budućnosti svaki dan bude posvećen mladima jer mladi su budućnost i nastojimo da se aktivno uključimo u kreiranje naše svetlije budućnosti.

Od velikog značaja je ponovno održavanje festivala STARI GRAD, a mi mladi nastojimo da naš grad ponovo bude domaćin SANDŽAČKIH IGARA i da naš Novi Pazar bude mesto gde će ponovo dolaziti sportisti iz celog regiona.“ – rekao je novinarima Demir Vatić, predsjednik koordinacionog tima Asocijacije mladih SDA Sandžaka.

Mladi su istakli da će prioritet njihovog zalaganja biti afirmacija potreba mladih, visok nivo obrazovanja, zalaganje za kulturne događaje, učestvovanje u svim sferama društva od vitalnog značaja za mlade i aktivno rukovođenje u segmentima koji se tiču naše budućnosti.

„Imamo plan, imamo kapaciteta i znanja da pokrenemo ideje mladih, jer  SDA je pružila najveću podršku mladima i naša nastojanja se upravo temelje na principima razvoja ideja omladine Novog Pazara.“ – zaključio je Demir i dao obećanje mladima i naše stranke i našeg grada da će AM SDA Sandžaka dati puni doprinos u realizaciji njihovih ideja i zajednički graditi bolju i svetliju budućnost u zajedničkom interesu.



 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP