https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Prijepoljski ogranak SDA Sandžaka sproveo akciju dobrovoljnog davanja krvi - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Prijepoljski ogranak SDA Sandžaka sproveo akciju dobrovoljnog davanja krvi

Prijepoljski ogranak SDA Sandžaka sproveo akciju dobrovoljnog davanja krvi

Ogranak SDA Sandžaka u Prijepolju, uspješno je organizovao akciju dobrovoljnog davanja krvi. Ovo je tradicionalna akcija koju ogranak Stranke u Prijepolju organizuje već pune četiri godine.

U saradnji sa Službom za transfuziju opšte bolnice u Prijepolju i Crvenog Krsta Prijepolje, akcija je sprovedena u Domu Kulture  

Veliki broj građana Prijepolja odazvao se ovoj akciji, gde je prikupljeno preko dvadeset boca krvi. Organizatori ističu činjenicu da će na ovaj način pomoći onima kojima je krv potrebna, a takođe podići svijest sugrađana da se u budućnosti što više uključe u ove humane akcije.

“Naš mali doprinos, koji nekom može spasiti život, je dovoljan motiv da svi zajedno shvatimo potrebu da pomognemo. Takođe, apelujem i na druge stranke i organizacije da budu nosioci ovako humanih akcija u opštem dobru svih građana Prijepolja”, rekao je Muamer Hamzić, tehnički sekretar Prijepoljskog ogranka SDA Sandžaka.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP