https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 U Tutinu predata lista „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“ - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

U Tutinu predata lista „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“

U Tutinu predata lista „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“

Lista „SDA Sandžaka – Dr. Sulejman Ugljanin“ je u prisustvu velikog broja članova i simpatizera predala Opštinskoj izbornoj komisiji u Tutinu listu odborničkih kandidata sa 37 kandidata čiji je nosilac Šemsudin Kučević.

Na listi, koja će se na glasaškom listiću naći pod brojem 5, nalaze se stručni i kvalitetni kadrovi koji su u prethodnom madatu postigli odlične rezultate na svim poljima, a među njima se nalazi i veliki broj mladih i perspektivnih ljudi.

„Jedan od naših osnovnih zadataka je da i dalje radimo na stvaranju povoljnog ambijenta za život svih građana u Tutinu i da spriječimo odlazak mladih iz Tutina, što smo u ovoj godini u velikoj meri i uspeli kroz projekte stručne prakse i javnih radova“, izjavio je nakon predaje liste Šemsudin Kučević i dodao da su projektima obuhvaćeni gotovo svi visokoobrazovani kadrovi u Opštini Tutin i da su za 200 studenata obezbijeđene stipendije.

On je naglasio da će kao i do sada svi ovi ljudi sa liste odgovorno vršiti vlast u Opštini Tutin, što će građani na izborima i potvrditi.

Odbornički kandidati pozvali su sve članove i simpatizere da aktivno, fer i demokratski učestvuju u kampanji i daju svoj puni doprinos pobedi liste „SDA Sandžaka-Dr. Sulejman Ugljanin“, kako na lokalnom tako i na parlamentarnom nivou.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37