https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Generalni sekretar primio predsjednika mladih AK partije - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Generalni sekretar primio predsjednika mladih AK partije

Generalni sekretar primio predsjednika mladih AK partije

Generalni sekretar primio predsjednika mladih AK partije

Predsjednika omladine Vladajuće AK Partije u Republici Turskoj, premijera Redžepa Tajjipa Erdoana, gospodina Zafera Cubukćija, koji se sa saradnicima nalazi u dvodnevnoj posjeti Stranci demokratske akcije Sandžaka, primio je danas u centrali Stranke u Novom Pazaru generalni sekretar Stranke demokratske akcije Sandžaka Fuad Baćićanin. 

Izražavajući zadovoljstvo što se nalaze u posjeti Stranke demokratske akcije Sandžaka sa kojom je AK partija u bratskim i prijateljskim odnosima, gospodin Ćubukći je naglasio: “Stranka demokratske akcije Sandžaka i AK Partija, kao i omaldina ove dvije stranke, moraju sarađivati na svim poljima. Saradnja najprije treba da se pojača na polju obrazovanja, kulture i razmjene političkih iskustava. AK partija je najjača turska partija, a SDA Sandžaka je najjača bošnjačka partija i naša saradnja predstavlja saradnju dva naroda i dvije zemlje” istakao je na sastanku predsjednik omladine AK Partije gospodin Zafer Ćubukći. 

Generalni sekretar SDA Sandžaka Fuad Baćićanin upoznao je gospodina Ćubukćija sa aktuelnom političkom situacijom u Sandžaku naglasivši da su politička stabilnost, privredni razvoj Sandžaka i obrazovanje mladih prioriteti na kojima radi Stranka demokratske akcije Sandžaka. “Radujem se dobroj saradnji omladine AK Partije i omladine SDA Sandžaka jer ste vi budući lideri naša dva naroda”, poručio je na kraju sastanka generalni sekretar Fuad Baćićanin.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37