https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Gradska vlast se bavi samo svojim ličnim interesima - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Gradska vlast se bavi samo svojim ličnim interesima

Gradska vlast se bavi samo svojim ličnim interesima

Na današnjoj Skupštini odbornici SDA Sandžaka iznijeli su niz prijedloga koji su od vitalnog značaja za grad Novi Pazar i Bošnjake.

Odbornici SDP-a, koji sa koalicionim partnerima čine većinu u Skupštini grada, odbili su sve zahtjeve odbornika SDA Sandžaka za dopunu dnevnog reda.

SDA Sandžaka već sedmi put predlaže da se na dnevni red Skupštine grada stave vitalna pitanja građana Novog Pazara i ovog puta je insistirala na donošenju plana sa hitnim mjerama za izlazak preduzeća iz teške krize, razmatranje o bezbjednosti u Novom Pazaru, kao i da Skupština grada zatraži od osnovnih i srednjih škola da primjene instrukcije Ministarstva prosvjete za nesmetano održavanje nastave na bosanskom jeziku.

Predjsednik odborničkog kluba SDA Sandžaka Fahrudin Đekić u izjavi za radio sto plus je rekao: ’’Vlast ne želi da raspravlja o bezbjednosti u gradu ili o radu javnih preduzeća, već se bavi samo svojim ličnim interesima’’.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP