https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Vrijeme je za finalizaciju sporazuma - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Vrijeme je za finalizaciju sporazuma

Vrijeme je za finalizaciju sporazuma

Vrijeme je za finalizaciju sporazuma

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić usaglasili su se danas da se do ponedeljka pristupi finalizaciji koalicionog sporazuma njegovim potpisivanjem, šest meseci nakon što je taj dokument dobio načelnu saglasnost svih stranaka koje čine Vladu Srbije.

„Danas se u Srbiji rešavaju krupne stvari – Kosovo, korupucija, evropske integracije i ekonomski problemi – i velike stranke su opterećene odgovornošću za iznalaženje rešenja. Mi to razumemo i podržavamo ih u tim naporima,“ rekao je predsjednik Ugljanin.

Ugljanin je istakao da on i njegov tim, baš zato što su imali razumevanje za ove probleme, nisu šest meseci ni insistirali na potpisivanju ovog sporazuma, ali da je sada već vreme, jer se on delom tiče i pomenutih krupnih stvari s kojima se suočava Valda Srbije.

„Moj rad se odnosi na celu Srbiju, pa prema tome i na položaj Bošnjaka u državi i zato smatram da treba da pristupimo finalizaciji ovog sporazuma za koji, kao što znate, već postoji načelna saglasnost svih stranaka u Vladi kako bismo što pre počeli da radimo na njegovoj realizaciji, korak po korak“, dodao je predsjednik Ugljanin.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37