Učitavanje sajta

Mediji o nama

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Ugljanin: Vjerujem u objedinjavanje IZ, Politika

On tvrdi da, ukoliko se Adem Zilkić i Muamer Zukorlić ne dogovore o jedinstvu, vernici će ih napustiti jer, kako kaže, Islamska zajednica ne postoji zbog njih dvojice već zbog građana I ostvarivanja njihovih verskih prava.

Detaljnije
(Ne)jednake manjine, Dnevnik

Članak u dnevnom listu "DNEVNIK" „Potpuno je nejednak odnos države prema manjinama koje žive u Vojvodini i onima koje su u takozvanoj Centralnoj Srbiji“

Detaljnije
Korak ka razvijenosti, Danas Sandžak

    Članak u nedeljnom dodatku "Danas Sandžak"   "Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja upriličila je, u Centralnom domu Vojske Srbije, skup pod nazivom „Korak ka razvijenosti“, a kako bi svojim poslovnim patnerima, predstavnicima diplomatskog kora, državnih institucija i komora predstavila rezultate poslovanja u 2011. godini i najavila planove i projekte koji će biti realizovani u narednoj godini."  

Detaljnije
Dvesta miliona nerazvijenim opštinama, Dnevnik

"Posjetom opštini Čoka ministar bez portfelja u Vladi Srbije dr Sulejman Ugljanin započeo je juče obilazak nerazvijenih opština u Srbiji, kojih po poslednjim pokazateljima ima 46."

Detaljnije
Konkurs za nerazvijene, Blic

“Predstavnici Kancelarije za razvoje nedovoljno razvijenih područja, na čijem čelu je minister Sulejman Ugljanin, održali su radni sastanak u Čoki sa predsednicima nedovoljno razvijenih banatskih opština.”

Detaljnije
Otvorena carinska ispostava, Blic

  „Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin smatra da je otvaranje carinske ispostave značajan element u razvoju malih i srednjih preduzeća.“   

Detaljnije
Pomoc za nerazvijene, Blic

LJUBOVIJA - Ministar Sulejman Ugljanin  je sa predstavnicima opština Ljubovija, Krupanj, Osečina i Mali Zvornik juče razgovarao o dodeli nepovratnih sredstava nerazvijenim opštinama. Konkurs će u februaru raspisati Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih. Ugljanin je naglasio da je za ove namene opredeljeno 200 miliona dinara za koje će moći da konkuriše 46 opština koje spadaju u četvrtu kategoriju nerazvijenih.

Detaljnije
Od referata do ispostave

Otvorena carinska ispostava u Novom Pazaru   Novi Pazar - Carinski referat u Novom Pazaru, posle desetak godina, prerastao je u carinsku ispostavu. Objekte su otvorili ministri rada i socijalne politike i bez portfelja, Rasim Ljajić i Sulejman Ugljanin. 

Detaljnije
Ugljanin posjetio vrtic, Blic

Tom prilikom ministar Ugljanin posetio je predskolsku ustanovu „Galeb” u u opštini Petrovac na Mlavi, za koji je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja finansirala izradu projektne dokumentacije u ukupnoj vrednosti 750.000 dinara i najavio da će isto biti učinjeno za još jedan objekat u toj opštini.

Detaljnije
Preduzetnicama u agrobiznisu pomoć, Privredni pregled

Ministar bez portfelja u Vladi Sebije Dr Sulejman Ugljanin rekao je juče u Novom Pazaru da će Kancelarija za razvoj nedovolljno razvijenih područja ove godine finansirati 15 najboljih projekata polaznica obuke za preduzetnice u tom gradu, u sklopu programa "Žene u agrobiznisu".    

Detaljnije
Sistemskim merama do izlaska iz kruga nerazvijenih

"Ministar Ugljanin istakao je da je borba za ravnomerni razvoj cele republike cilj koji ga motiviše u radu. Ali i siromašne opštine ne treba da se žale na svoj položej, već da evidentiraju svoje prednosti i da ih prezentuju potencijalnim investitorima, dijaspori i svima koji mogu da privuku capital u svrhu razvoja."

Detaljnije
AK-partija, Turci, Novi Pazar, Novoti

NOVI PAZAR - Delegacija Omladinske organizacije AK-partije, turskog premijera Taipa Redžepa Erdoana, bila je gost Stranke demokratske akcije Sandžaka.Sa Omladinskom organizacijom SDA, potpisala je protokol o saradnji, kojim je predviđeno inteziviranje saradnje u oblasti polotike, nauke, sporta...

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP