Učitavanje sajta

Mediji o nama

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Korak ka razvijenosti, Danas Sandžak

    Članak u nedeljnom dodatku "Danas Sandžak"   "Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja upriličila je, u Centralnom domu Vojske Srbije, skup pod nazivom „Korak ka razvijenosti“, a kako bi svojim poslovnim patnerima, predstavnicima diplomatskog kora, državnih institucija i komora predstavila rezultate poslovanja u 2011. godini i najavila planove i projekte koji će biti realizovani u narednoj godini."  

Detaljnije
Dvesta miliona nerazvijenim opštinama, Dnevnik

"Posjetom opštini Čoka ministar bez portfelja u Vladi Srbije dr Sulejman Ugljanin započeo je juče obilazak nerazvijenih opština u Srbiji, kojih po poslednjim pokazateljima ima 46."

Detaljnije
Konkurs za nerazvijene, Blic

“Predstavnici Kancelarije za razvoje nedovoljno razvijenih područja, na čijem čelu je minister Sulejman Ugljanin, održali su radni sastanak u Čoki sa predsednicima nedovoljno razvijenih banatskih opština.”

Detaljnije
Otvorena carinska ispostava, Blic

  „Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin smatra da je otvaranje carinske ispostave značajan element u razvoju malih i srednjih preduzeća.“   

Detaljnije
Pomoc za nerazvijene, Blic

LJUBOVIJA - Ministar Sulejman Ugljanin  je sa predstavnicima opština Ljubovija, Krupanj, Osečina i Mali Zvornik juče razgovarao o dodeli nepovratnih sredstava nerazvijenim opštinama. Konkurs će u februaru raspisati Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih. Ugljanin je naglasio da je za ove namene opredeljeno 200 miliona dinara za koje će moći da konkuriše 46 opština koje spadaju u četvrtu kategoriju nerazvijenih.

Detaljnije
Od referata do ispostave

Otvorena carinska ispostava u Novom Pazaru   Novi Pazar - Carinski referat u Novom Pazaru, posle desetak godina, prerastao je u carinsku ispostavu. Objekte su otvorili ministri rada i socijalne politike i bez portfelja, Rasim Ljajić i Sulejman Ugljanin. 

Detaljnije
Ugljanin posjetio vrtic, Blic

Tom prilikom ministar Ugljanin posetio je predskolsku ustanovu „Galeb” u u opštini Petrovac na Mlavi, za koji je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja finansirala izradu projektne dokumentacije u ukupnoj vrednosti 750.000 dinara i najavio da će isto biti učinjeno za još jedan objekat u toj opštini.

Detaljnije
Preduzetnicama u agrobiznisu pomoć, Privredni pregled

Ministar bez portfelja u Vladi Sebije Dr Sulejman Ugljanin rekao je juče u Novom Pazaru da će Kancelarija za razvoj nedovolljno razvijenih područja ove godine finansirati 15 najboljih projekata polaznica obuke za preduzetnice u tom gradu, u sklopu programa "Žene u agrobiznisu".    

Detaljnije
Sistemskim merama do izlaska iz kruga nerazvijenih

"Ministar Ugljanin istakao je da je borba za ravnomerni razvoj cele republike cilj koji ga motiviše u radu. Ali i siromašne opštine ne treba da se žale na svoj položej, već da evidentiraju svoje prednosti i da ih prezentuju potencijalnim investitorima, dijaspori i svima koji mogu da privuku capital u svrhu razvoja."

Detaljnije
AK-partija, Turci, Novi Pazar, Novoti

NOVI PAZAR - Delegacija Omladinske organizacije AK-partije, turskog premijera Taipa Redžepa Erdoana, bila je gost Stranke demokratske akcije Sandžaka.Sa Omladinskom organizacijom SDA, potpisala je protokol o saradnji, kojim je predviđeno inteziviranje saradnje u oblasti polotike, nauke, sporta...

Detaljnije
Mladi spona između Srbije i Turske, Danas

Podmladak vladajuće turske partije u Novom Pazaru Asocijacija mladih Stranke demokratske akcije (SDA) bila je domaćin mladima AK Partije turskog premijera Redžepa Taipa Erdogana. U toku višednevne posete podmladak valadjuće turske partije sa svojim vršnjacima razgovarao je o daljoj saradnji, ....  

Detaljnije
Novi hiruški blok, Vecernje novosti

Novi Pazar - Na svečanosti u novopazarskom zdravstvenom centru, kojoj su prisustvovali ministri dr Zoran Stanković, dr Sulejman Ugljanin i dr Rasim Ljajić, ministar Dr Sulejman Ugljanin uručio je u ime Kancelarije za održivi razvoj, dr Avdu Ćeraniću direktoru ovdašnjeg ZC, projektnu dokumentaciju, vrednu 3,2 miliona dinara, za izgradnju hiruškog bloka. ...

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP