https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Mediji o nama - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Mediji o nama

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Ministar dr. Sulejman Ugljanin za dnevni list Politika - "Bošnjaci treba da se ujedine u širu koaliciju" 02/12/2010

Iako još nema zvaničnih reakcija na prijedlog dr. Sulejmana Ugljanina da bošnjačke partije na sledeće parlamentarne izbore izađu sa jedinstvenom listom, ministar bez portfelja u Vladi Srbije i predsjednik SDA smatra da bi se time stvorili uslovi za brži ekonomski razvoj Sandžaka.

Detaljnije
Ugljanin za Večernje Novosti: Gladan čovjek je na sve spreman

Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin o krizi u Sandžaku, muftijinim avanturama, Vladi, izborima.

Detaljnije
Intervju predsjednika Ugljanina agencij Tanjug - Vjerujem u jedinstvo Islamske zajednice

Predsjednik SDA Sandžaka i ministar bez portfelja u Vladi Srbije Sulejman Ugljanin veruje u objedinjavanje Islamske zajednce na način na koji će biti zadovoljna Srbija i dve zavađene strane, jer u tom slučaju više ne bi bilo onih koji bi iz nekog razloga nastavili da podrivaju jedinstvenu versku organizaciju. Ugjanin smatra da Islamska zajednica treba da bude jedinstvena kao što je jedinstvena SPC, Rimokatolička crkva ili Jevrejska zajednica.  

Detaljnije
Ugljanin: Vjerujem u objedinjavanje IZ, Politika

On tvrdi da, ukoliko se Adem Zilkić i Muamer Zukorlić ne dogovore o jedinstvu, vernici će ih napustiti jer, kako kaže, Islamska zajednica ne postoji zbog njih dvojice već zbog građana I ostvarivanja njihovih verskih prava.

Detaljnije
(Ne)jednake manjine, Dnevnik

Članak u dnevnom listu "DNEVNIK" „Potpuno je nejednak odnos države prema manjinama koje žive u Vojvodini i onima koje su u takozvanoj Centralnoj Srbiji“

Detaljnije
Korak ka razvijenosti, Danas Sandžak

    Članak u nedeljnom dodatku "Danas Sandžak"   "Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja upriličila je, u Centralnom domu Vojske Srbije, skup pod nazivom „Korak ka razvijenosti“, a kako bi svojim poslovnim patnerima, predstavnicima diplomatskog kora, državnih institucija i komora predstavila rezultate poslovanja u 2011. godini i najavila planove i projekte koji će biti realizovani u narednoj godini."  

Detaljnije
Dvesta miliona nerazvijenim opštinama, Dnevnik

"Posjetom opštini Čoka ministar bez portfelja u Vladi Srbije dr Sulejman Ugljanin započeo je juče obilazak nerazvijenih opština u Srbiji, kojih po poslednjim pokazateljima ima 46."

Detaljnije
Konkurs za nerazvijene, Blic

“Predstavnici Kancelarije za razvoje nedovoljno razvijenih područja, na čijem čelu je minister Sulejman Ugljanin, održali su radni sastanak u Čoki sa predsednicima nedovoljno razvijenih banatskih opština.”

Detaljnije
Otvorena carinska ispostava, Blic

  „Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin smatra da je otvaranje carinske ispostave značajan element u razvoju malih i srednjih preduzeća.“   

Detaljnije
Pomoc za nerazvijene, Blic

LJUBOVIJA - Ministar Sulejman Ugljanin  je sa predstavnicima opština Ljubovija, Krupanj, Osečina i Mali Zvornik juče razgovarao o dodeli nepovratnih sredstava nerazvijenim opštinama. Konkurs će u februaru raspisati Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih. Ugljanin je naglasio da je za ove namene opredeljeno 200 miliona dinara za koje će moći da konkuriše 46 opština koje spadaju u četvrtu kategoriju nerazvijenih.

Detaljnije
Od referata do ispostave

Otvorena carinska ispostava u Novom Pazaru   Novi Pazar - Carinski referat u Novom Pazaru, posle desetak godina, prerastao je u carinsku ispostavu. Objekte su otvorili ministri rada i socijalne politike i bez portfelja, Rasim Ljajić i Sulejman Ugljanin. 

Detaljnije
Ugljanin posjetio vrtic, Blic

Tom prilikom ministar Ugljanin posetio je predskolsku ustanovu „Galeb” u u opštini Petrovac na Mlavi, za koji je Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja finansirala izradu projektne dokumentacije u ukupnoj vrednosti 750.000 dinara i najavio da će isto biti učinjeno za još jedan objekat u toj opštini.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP