Učitavanje sajta

Mediji o nama

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Novi život u selu Živinice, Danas

Od Priboja do sela prelaze se tri granice  •  Značaj projekta je u povratku Bošnjaka i u nastavku složnog života svih nacionalnosti na ovom podrućju, kako je to bilo ranije   Očekivanja od Turaka, Velje i Mrkonjića Kasnije razgovaramo i sa ministrom Ugljaninom – na pitanje da li će se ljudima stvoriti stvarni uslovi za opstanak, kada se zna šta se dešava sa FAP-om, odgovara: - Bez toga nema ništa. Još nije za neko veliko objavljivanje, tek je u fazi dogovora, ali sa jednom turskom privrednom delegacijom smo u ozbiljnim dogovorima oko FAP-a, ali i pogona u Novom Pazaru, fabrici reznih alata u Čačku i sa IMT-om u Beogradu. Ali, otom potom. Istovremeno se radi na Koridoru 11, što je na ministru Velji Iliću, a to mnogo znači za ovaj kraj. Pedeset kilometara puteva u ovom kraju rešava se sa ministrom Milutinom Mrkonjićem. Svi od toga puno očekujemo – kaže Ugljanin.

Detaljnije
Predstavljanje liste "Za Bošnjačko Jedinstvo"

Lista "Za Bošnjačko Jedinstvo - Dr. Sulejman Ugljanin" predstavila je svoju izbornu platformu i programske ciljeve u emisiji Regionalne televizije.

Detaljnije
Gostovanje prof. Fuada Baćićanina na TV Sandžak

Kandidat za vijećnika prof. Fuad Baćićanin, sa liste "Za Bošnjačko Jedinstvo - Dr. Sulejman Ugljanin" gostovao je u emisiji "Tema Dana" na TV Sandžak.

Detaljnije
Gostovanje prof. dr. Seada Šemsovića na TV Sandžak

Kandidat za vijećnika prof. dr. Sead Šemsović, sa liste "Za Bošnjačko Jedinstvo - Dr. Sulejman Ugljanin" gostovao je u emisiji "Tema Dana" na TV Sandžak.

Detaljnije
SDA Sandžaka među tri stranke sa najvećim povjerenjem i podrškom u Srbiji

SDA Sandžaka treća stranka po snazi u Srbiji, piše list "Politika" pozivajući se na rezultate istraživanja koje je sprovela agencija "Medijum Galup".

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP