https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Priznanje Ameli Terzić za sportiskinju godine - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Priznanje Ameli Terzić za sportiskinju godine

Priznanje Ameli Terzić za sportiskinju godine

Priznanje Ameli Terzić za sportiskinju godine

Najbolja sportistkinja Novog Pazara u 2012. godini je, bez konkurencije, Amela Terzic, izdanak škole atletskog trenera Rifata Zilkica. Laskavo priznjanje Ameli je urucio Edin Gudzevic predsednik Asocijacije mladih SDA Sandzaka član gradskog vijeca Grada Novog Pazara.

Plaketu namenjenu najboljem sportisti Grada dobio je odbojkas Novog Pazara Hamza Zatric, koji je jedan od najzasluznijih sto je ovaj sportski kolektiv stigao do fajnal fora u Kupu nase zemlje.

Prilikom odrzavanje manifestacije, kojoj su prisustvovali celnici Sportskog saveza Srbije, Edin Gudzevic, gradski vijecnik zaduzen za sport, je u svom govoru prisutnima istakao da ce uciniti sve da se mladima pruze svi neophodni uslovi za napredak u sportovima kojima se bave, jer nas na to obavezuju mladi i uspesni sportisti koji su najbolji ambasadori Novog Pazara.

-Bicemo u sluzbi sportista, mladih i perspektivnih ljudi koji se bave sportom, jer zelimo da stvorimo jos evropskih i svetskih sampiona kao sto je Amela Terzic. Necu dozvoliti da talenti iz naseg grada budu prepusteni sami sebi,kao ranije, jer izvorna je obaveza Gradske uprave da mladima pruzi ruku i delima pokaze da smo uz njih.Ucinili smo dosta na sportskoj afirmaciji u proteklih pola godine, u planu je jos mnogo vaznih projekata, ali time se ne zadovoljavamo i pokazacemo da su zdrava i uspesna omladina nas osnovni prioritet, izjavio je Gudzevic za nas sajt.

Pod pokroviteljstvom Sportskog Saveza Novog Pazara svake godine se biraju najbolji sportisti, najvece nade i nagradjuju uspesni sportski radnici, kao i pojedinacni sportovi i kolektivi koji su svojim ostvarenjima u protekloj godini obradovali sportsku javnos u Novom Pazaru

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37