https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Iskoristiti subvencije u poljoprivredi za razvoj nerazvijenih - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Iskoristiti subvencije u poljoprivredi za razvoj nerazvijenih

Iskoristiti subvencije u poljoprivredi za razvoj nerazvijenih

Iskoristiti subvencije u poljoprivredi za razvoj nerazvijenih

Drzavni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Senad Mahmutović, posjetio je  Trgovište, jednu od najnerazvijenih opština u Republici. Sa rukovodstvom opštine Trgovište Mahmutović je razgovarao o razvoju poljoprivrede.

Domaćini su državnog sekretara upoznali sa problemima sa kojima se suoćavaju ali izrazili i zahvalnost Ministru Ugljaninu i Kancelariji za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja na dosadašnjoj saradnji i pomoći ovoj siromašnoj opštini.

Agrarni budžet nikada nije bio veći i da je čak 50 odsto ukupnih subvencija namenjeno poljoprivredi, što daje šansu opštinama poput Trgovišta. „To treba iskoristiti, a i Ministarstvo poljoprivrede će u tom delu obratiti posebnu pažnju“, naglasio je Mahmutović.

Prilikom posete Trgovištu Mahmutović je prisustvao i otvaranju preduzeća “DanTrg” koje će se baviti proizvodnjom i prometom zdrave hrane i tradicionalnih proizvoda. Tom prilikom razgovarao je o podršci nerazvijenim opštinama i razvoju poljoprivrede sa Dušanom Mitrovićem predsednikom UO lista “Danas”.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37