https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Ugljaninu priznanje opštine Bosilegrad - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Ugljaninu priznanje opštine Bosilegrad

Ugljaninu priznanje opštine Bosilegrad

Ugljaninu priznanje opštine Bosilegrad

BEOGRAD - Priznanja koje se tradicionalno uručuju svakog 21. septembra povodom dana opštine Bosilegrad, ove godine su dodijeljena dr. Sulejmanu Ugljaninu, ministru bez portfelja u Vladi Republike Srbije, načelniku bugarske Vojno medicinske akademije u Sofiji, Stojanu Tonevu i direktoru Uprave za veterinu, Zoranu Mićoviću.

"Namjera nam je bila da se zahvalimo svima koji su doprinijeli razvoju Bosilegrada i da nastavimo da njegujemo najbolje odnose i sa Vladom Srbije, Kancelarijom za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja i ministrom dr. Sulejmanom Ugljaninom ", kazao je Zaharijev.

Zbog spriječenosti ministra da prisustvuje proslavi i lično primi ovu zahvalnicu, Vladimir Zaharijev, predsjednik opštine Bosilegrad naknadno će dodijeliti zahvalnicu ministru dr. Sulejmanu Ugljaninu u Beogradu. Ministar Ugljanin se zahvalio gospodinu Zaharijevu na ukazanom povjerenju i istakao da je Bosilegrad dobar primjer opštine koja na sve načine uspješno koristi pogodnosti koje različiti Vladini programi nude, radi razvoja i privlačenja investicija. "Saradnju sa Bosilegradom Kancelarija za održivi razvoj nastaviće u narednom periodu u obostranom interesu i na obostrano zadovoljstvo", zaključio je Ugljanin.

Premijer Republike Bugarske, Bojko Borisov, i ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu u Vladi Republike Srbije, Milan Marković, dobitnici su posebnih priznanja za unapređenje saradnje u oblasti prosvjete, zdravstva i kulture koje je dodijelila opština Bosilegrad.

 

www.kornrp.gov.rs

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP