https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Izborna kampanja u cilju promocije političkog i ekonomskog programa - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Izborna kampanja u cilju promocije političkog i ekonomskog programa

Izborna kampanja u cilju promocije političkog i ekonomskog programa

Izborna kampanja u cilju promocije političkog i ekonomskog programa

“Svoju kampanju Stranka demokratske akcije Sandžaka je zapocela sa posjetama svim mjesnim odborima, odnosno mjesnim zajednicama, u cilju promocije svog politickog i ekonomskog programa.” – rekao je novinarima danas Enis Imamović, potpredsjednik Stranke.

“Na spomenutim skupovima, predstavit cemo i nase kandidate za odbornike iz tog naselja. Sa radoscu vas zelim Izvijestiti da je na dosadasnjim skupovima uspjesno predstavljen program SDA Sandzaka i da je sve vise gradjana spremno da svoju  podrsku da upravo tom programu.

Pozivam sve gradjane, bez obzira na razlicitu pripadnost po svim  osnovama, da se informisu o terminu odrzavanja skupova u njihovim  naseljima, da dodju i razgovaraju sa nama, da cuju za nas plan i da  potom odluce na osnovu cinjenica o eventualnoj podrsci.

SDA Sandzaka vodi jednu cistu i dostojanstvenu kampanju. Zahaljujuci  nasoj cestitosti, pravednosti, iskrenosti mi danas nemamo razlog za  nervozu u kampanji.  Mi ne plasiramo teske rijeci i kritike na racun drugih iako bismo imali mnogo toga da kazemo i na mnogo propusta da  ukazemo.

Zelja nam je, da kao prva i najveca stranka u Sandzaku, diktiramo trendove ponasanja politicara i stranaka u kampanji, da politicko nadmetanje dovedemo na nivo ponude konkretnih programa umjesto mucnog  prepucavanja po medijima.

Ocekujemo da ce se trend rasta podrske nasoj Stranci nastaviti, jer mi  gradjanima, prije svega nudimo politicku i ekonomsku stabilnost, sigurnost i razvoj u svim oblastima zivota.” rekao je Imamović.

S obzirom da se javlja sve veci broj ljudi koji nisu upisani u biracki  spisak, Stranka demokratske akcije Sandžaka , poziva sve gradjane da to provjere jednostavnim slanjem besplatne SMS poruke na broj 2202 sa sadrzajem: IZBORI razmak JMBG. 

Imamović je najavio da će Asocijacija Mladih SDA Sandžaka u narednim danima sprovesti  akciju provjere birackog spiska za sve gradjane, te da će takvu uslugu ponuditi  građanima i prilikom spomenutih skupova po mjesnim zajednicama.

 

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP