https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 RIK proglasio listu SDA Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

RIK proglasio listu SDA Sandžaka

RIK proglasio listu SDA Sandžaka

RIK proglasio listu SDA Sandžaka

 

Republička izborna komisija je danas, 12.04.2012. godine, na svojoj sjednici donjela rešenje kojim se proglašava izborna lista „Stranka demokratske akcije Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin“, koji je za izbore za narodne poslanike u Skupštini Srbije podnjela Stranka demokratske akcije Sandžaka. RIK je za izbornu listu SDA Sandžaka utvrdio, shodno zakonu, položaj liste nacionalne manjine.

SDA Sandžaka je RIK-u predala izbornu listu od 30 kandidata, nosilac liste je predsjednik stranke dr. Sulejman Ugljanin, a prva na listi je Ifeta Radončić. Stranka demokratske akcije Sandžaka je RIK-u predala više od 12.000 potpisa građana-birača koji je podržavaju.

"Imamo mlade i obrazovane ljude spremne da se uhvate u koštac sa problemima nagomilanim problemima u Sandžaku i imamo kandidate koji posjeduju dovoljno energije da iznesu ekonomski program razvoja Sandžaka", rekao je Enis Imamović potpredsjednik Stranke, on okružen simpatizerima i članovima stranke koji su doneli dokumentaciju za predaju izborne liste, nakon predaje liste Republičkoj izbornoj komisiji.

 

 

I Z B O R N A   L I S T A

KANDIDATA ZA NARODNE POSLANIKE

NARODNE SKUPŠTINE   

pdfIcon.png.pdf

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP