https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Radni ručak sa predstavnicima razvojnih agencija - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Radni ručak sa predstavnicima razvojnih agencija

Radni ručak sa predstavnicima razvojnih agencija

Radni ručak sa predstavnicima razvojnih agencija

Beograd - Ministar u Vladi Srbije, dr. Sulejman Ugljanin, zajedno sa svojim saradnicima juče je na radnom ručku ugostio predstavnike domaćih i inostranih razvojnih agencija, institucija, fondova i privrednih komora.

Cilj ovog radnog skupa bio je predstavljanje programa podrške održivom razvoju poljoprivrede i sela koji je od suštinske važnosti za regionalni razvoj nerazvijenih opština Tutin, Sjenica, Priboj, Prijepolje, Nova Varoš kao i grada Novog Pazara, kao i da se najavi otvaranje prvog Regionalnog centra za razvoj poljoprivrede i sela sa sjedištem u Sjenici.

U sklopu obilležavanja početka rada Regionalnog centra, planiranog za 05. septembar 2011. biće održana i konferencija „Partner za održivi razvoj", a na temu razvoja ruralnih područja, seoskog turizma, razvoja organske proizvodnje i proizvodnje hrane sa autentičnim geografskim poreklom.

Tokom radnog ručka, Ministar je pozivao predstavinke razvojnih agencija da uzmu aktivno učešće na predstojeċoj konferenciji, kao i da kroz svoje znanje, stručnost, ideje i finansijsku podršku daju svoj doprinos održivom razvoju ovog kraja.

 

Izvor: www.kornrp.gov.rs

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37