Učitavanje sajta

Vijesti

Mladi SDA na Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Mladi SDA na Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Mladi SDA na Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Asocijacija mladih SDA Sandžaka je u subotu 25.2.2012. godine organizovano otputovala i studijski posetila 34. Medjunarodni sajam turizma koji se održavao u Beogradu.

Grupa od 150 mladih SDA je tokom jednodnevne posete imala prilike da se upozna sa različitostima iz cijelog svijeta i turističkim potencijalima u svjetskim metropolama i turističkim destinacijama, kao i da stekne bogata iskustva iz oblasti turizma.

Ovo je bila prava prilika i da se mladi upoznaju, druze i ostvare kontakte sa ljudima širom svijeta, a najbitniji segment jeste činjenica da su svi skupa bili prezadovoljni pruženim uslovima i brigom Stranke o njihovoj budućnosti i ispunjenja njihovih želja za koje je SDA Sandžaka i ovog puta pokazala razumevanje i podržala prave ideje i ciljeve mladih naše stranke.     

Ovogodišnji, 34. Međunarodni sajam turizma, koji je održan u Beogradu od 23. do 26. februara, posetilo je oko 70.000 ljudi, zemlja partner je bila Turska.  Beogradski sajam je tih dana okupio predstavnike iz 46 zemalja na jednom mestu, pa su posetioci imali prilike da uživaju u bogatom sadržaju domaćina, ali i u ponudi gostiju.

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP