https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Mogućnost saradnje sa Kuvajtom - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Mogućnost saradnje sa Kuvajtom

Mogućnost saradnje sa Kuvajtom

Mogućnost saradnje sa Kuvajtom

Ministar u Vladi Srbije dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima boravio je u jednodnevnoj posjeti Kuvajtu sa ciljem promovisanja mogućnosti investiranja ove zemlje u 48 nedovoljno razvijenih opština Republike Srbije, kao i promovisanju kompanija iz Srbije koje bi našle svoje mjesto na veoma zahtjevnom kuvajtskom tržištu, naročito u sektoru građevinarstva.

Tokom boravka u Kuvajtu, u odvojenim sastancima, ministar Ugljanin razgovarao je sa kolegama iz Vlade Države Kuvajt, ministrom za trgovinu i industriju, Ahmedom Rašidom Al-Haruom, kao i zamjenikom premijera i ministrom pravde, Rašidom Al-Hamadom. Tom prilikom ministar je prezentovao mogućnosti za ekonomsku saradnju naše dvije zemlje, kao i ulaganja u opštine koje se nalaze u resoru Kancelarije za održivi razvoj. Sagovornici ministra Ugljanina su izrazili posebno interesovanje za unapređenje privredno-ekonomske saradnje Srbije i Kuvajta.

Ministar Ugljanin sastao se i sa izvršnim direktorom kuvajtske Državne agencije za investicije, Baderom Al-Sadom, sa kojim je razmotrio model ulaganja te kuvajtske investicione agencije u nerazvijene opštine Republike Srbije.

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37