Učitavanje sajta

Vijesti

Javni konkurs za dodjelu sredstava najnerazvijenijim opštinama

Javni konkurs za dodjelu sredstava najnerazvijenijim opštinama

Javni konkurs za dodjelu sredstava najnerazvijenijim opštinama

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja je raspisala prvi Javni konkurs za dodjelu sredstava u 2011. godini. Za ovaj konkurs predviđeno je da se iz budžeta Kancelarije izdvoji 48 miliona dinara.

„Pozivamo svih 48 opština koje su u nadležnosti Kancelarije da prijave svoje projekte za ovaj prvi u nizu konkursa u 2011. godini. Predloženi projekti treba da budu usaglašeni sa osnovnim principima održivog razvoja, a prioritet u odobravanju imaće projekti regionalnog karaktera, projekti razvoja poljoprivrede i turizma, kao i infrastrukturni projekti", izjavio je Edib Kajević, pomoćnik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja. „Konkurs će trajati do 17. februara 2011. godine, nakon čega će biti objavljeni rezultati konkursa, kao i projekti koji su dobili sredstva za izradu projektne dokumentacije", dodao je Kajević.

Predmet konkursa je finasiranje i sufinansiranje izrade projektne dokumentacije, a prijave za konkurs za dodelu sredstava podnose se isključivo na konkursnim obrascima, uz koje se prilaže i ostala neophodna dokumentacija. Sva dokumentacija se može preuzeti na sajtu Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja

 

Izvor: www.kornrp.gov.rs

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
sda.sandzaka@gmail.com
Imate sugestiju, pitanje?
TOP