Učitavanje sajta

Vijesti

Razvojni projekti za Novu Varoš, Prijepolje i Priboj

Razvojni projekti za Novu Varoš, Prijepolje i Priboj

Razvojni projekti za Novu Varoš, Prijepolje i Priboj

Nova Varoš, Prijepolje, Priboj, 30.12. 2010. - Šemsudin Kučević, zamjenik direktora Kancelarije za održivi razvoj nedovoljo razvijenih područja i Edib Kajević, pomoćnik direktora, danas su obišli opštine Novu Varoš, Prijepolje i Priboj i tom prilikom održani su sastanci sa rukovodstvima tri opštine, gde je bilo riječi o dosadašnjoj saradnji, kao i o planovima za narednu godinu.

Tokom sastanka sa predstvanicima tih opština Šemsudin Kučević i Edib Kajević su tražili da opštine dostave svoj plan i prijedlog prioritetnih projekata iz oblasti infrastrukture, poljoprivrede i turizma za 2011. godinu, u cilju mogućnosti finansiranja i realizacije.

„Plan Kancelarije za predstojeću godinu je da razvojnim projektima iz oblasti infrastrukture, poljoprivrede, turizma i malih i srednjih preduzeća, pokrenemo privredu i proizvodnju u ovim opštinama" istakao je Kučević.

„Pri izboru projekata, dajemo prednost opštinama da same predlože prioritetne projekte za finansiranje, ali i gledamo da to budu projekti u koje se Kancelarija uključila u 2010. godini kroz dva konkursa, gde smo odobrili sredstva za izradu projektne dokumentacije" rekao je Kajević.

Predsjednici opština Nova Varoš, Prijepolje i Priboj - Slaviša Purić, Dragoljub Zindović i Lazar Rvovoić bili su jednoglasni u ocjeni dobrih odnosa i saradnje njihovih opština sa Kancelarijom za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja. Izrazili su očekivanje da će Kancelarija podržati i pomoći finansiranje projekata koji su prioritetni za 2011. godinu.

Šemsudin Kučević i Edib Kajević su iskoristili priliku i čestitali Novu godinu svim građanima Srbije, a posebno onima u 48 nedovoljno razvijenih opština, uz želje da bude srećnija i uspješnija.

 

Izvor: KORNRP

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP