https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 SDA Sandžaka jedina autohtona stranka Bošnjaka Sandžaka - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

SDA Sandžaka jedina autohtona stranka Bošnjaka Sandžaka

SDA Sandžaka jedina autohtona stranka Bošnjaka Sandžaka

Povodom 32. godišnjice osnivanja Stranke demokratske akcije Sandžaka, predsjednik Partije za demokratsko djelovanje i narodni poslanik u Skupštini Srbije gospodin Šaip Kamberi uputio je čestitku predsjedniku SDA Sandžaka, dr. Sulejmanu Ugljaninu.

U čestitki stoji:

"Uvaženi predsedniče Dr. Sulejmane Ugljanin

Poštovani rukovodioci stranke,

Dragi članovi i drage članice autohtone stranke Bošnjaka iz Sandžaka,

U moje lične ime i ime Partije za Demokratsko Delovanje, koristim priliku da Vam čestitam dan osnivanja Stranke Demokratske Akcije Sandžaka kao jedine autohtone stranke koja okuplja Bošnjake Sandžaka.

Partija za demokratsko delovanje je uvijek u vama videla prijatelja, saborca i strateškog partnera u zajedničkoj borbi za poboljšanje statusa Bošnjaka i Albanaca u Srbiji i u borbi za demokratizaciju našeg društva.

Naše zajedničko djelovanje podrazumeva ne samo želju i potrebu koordinisanja naših političkih koraka na parlamentarnom nivou već nastavak udubljenja naših međustranačkih odnosa i izgradnju još bolje saradnje i komunikacije među nama.

Imajući u vidu da su PDD i SDA Sandžaka, stranke koje su formirane u istom tranzicionom periodu, pod istim okolnostima i sa istim ciljem, duboko verujem da će one, i u budućnosti, nastaviti zajednički politički put i da će ostati nepokolebljivi u odbrani naših zajedničkih interesa i interesa svih naših građana.

Želim Vam uspjeha u budućem radu ".

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37