https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Poziv na predstavljanje liste i kandidata "SDA Sandžaka - dr. Sulejman Ugljanin" - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Poziv na predstavljanje liste i kandidata "SDA Sandžaka - dr. Sulejman Ugljanin"

Poziv na predstavljanje liste i kandidata "SDA Sandžaka - dr. Sulejman Ugljanin"

Danas je u Centrali SDA Sandžaka kandidat za narodnog poslanika Ahmedin Škrijelj, održao Press konferenciju na kojoj je pozvao građane Sandžaka da prisustvuju predstavljanju izbornog programa i kandidata za narodne poslanike liste SDA Sandžaka - dr. Sulejman Ugljanin".

Tekst Press konferencije gospodina Škrijelja prenosimo u cjelosti:

"Izborna lista SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin u srijedu 9. marta 2022. godine u Kulturnom centru u Novom Pazaru sa početkom u 18 časova predstaviće Izborni Program i kandidate sa izborne liste.

Građani će imati priliku da se upoznaju sa svih pet tačaka našeg Izbornog programa, sa projektima za čiju realizaciju ćemo se zalagati i sa regonalnim institucijama čije uspostavljanje i osnivanje ćemo tražiti.

Svih 45 kandidata koji se nalaze na izbornoj listi SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin posjeduju znanje, odlučnost i sposobnost da autentično i dostojanstveno predstavljaju Sandžak i sve njegove građane  i da na pravi način artikulišu interese i potrebe ovog kraja.

SDA Sandžaka jedina  hoće i može da se suprostavi aktuelnom nedemokratskom režimu.

Politika i program koje stavljamo pred građane i ljude koje kandidujemo jesu naša pružena ruka  građanima  da zajedno mijenjamo stvari na bolje i izborimo neophodne političke promjene.

Naš program i naši ciljevi su odgovor kako  do sretne sadašnjosti i sigurne budućnosti.

Još jednom pozivam građane da u srijedu 9. marta 2022. godine u Kulturnom centru u Novom Pazaru sa početkom u 18 časova, prisustvuju predstavljanju Programa izborne liste SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin i predstavljanju  kandidata sa naše izborne liste".

Tagovi:
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP