https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Predata odbornička lista SDA Sandžaka u Priboju - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

Predata odbornička lista SDA Sandžaka u Priboju

Predata odbornička lista SDA Sandžaka u Priboju

Stranka demokratske akcije Sandžaka predala je listu sa imenima 14 odbornički kandidata za učešće na lokalnim izborima u Priboju 21. juna.

Prvi na listi je i Hajro Bećirović, diplomirani inžinjer tehnologije, a SDA Sandžaka u Priboju na ove izbore izlazi jer imaja spoj iskustva i energije mladih.

Listu „SDA Sandžaka – dr. Sulejman Ugljanin“ podržalo 603 građanina opštine Priboj. Na listi prednjače pripadnice iz Organizacije žena i članovi Asocijacije mladih, obrazovani i mladi ljudi.

Predsjednica Asocijacije mladih SDA Sandžaka u Priboju, Melisa Ahmetagić, diplomirani inžinjer laboratorije, je prilikom predaje liste podsjetila da je SDA Sandžaka parlamentarna stranka već 30 godina.

“To je pokazatelj da su naši glasači prepoznali naš trud i rad kroz sve ove godine. Nadamo se da će i dalje, kao i do sada, prepoznati naš trud i našu aktivnost i glasati nas pod rednim brojem 5 na lokalnim i pod rednim 11 na republičkim izborima”, poručila je Ahmetagić.

Priboj, izborna lista "SDA Sandžaka-dr. Sulejman Ugljanin"

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37