https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 PREDSTAVNICI SDA SANDŽAKA NA IFTARU U ORGANIZACIJI MUSIAD BALKAN - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Vijesti

PREDSTAVNICI SDA SANDŽAKA NA IFTARU U ORGANIZACIJI MUSIAD BALKAN

PREDSTAVNICI SDA SANDŽAKA NA IFTARU U ORGANIZACIJI MUSIAD BALKAN

Na poziv predsjednika MUSIAD-a za Balkan gospodina Dr. Bilala Kare, predstavnici Stranke demokratske akcije Sandžaka, Bošnjačkog nacionalnog vijeća i Privredne komore industrijalaca i trgovaca “Sandžak” prisustvovali su tradicionalnom iftaru koji je sinoć organizovan u Skoplju.

Na iftaru su između ostalih bili prisutni, zamjenik predsjednika Vlade Makedonije i ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, zamjenik predsjednika Vlade Makedonije zadužen za ekonomske odnose Kočo Angušev, narodni poslanik u Skupštini Makedonije Dr. Jusuf Hasani, predsjednik Demokratske partije Turaka u Makedoniji Dr. Ilijas Bejdžan, predstavnici diplomatskog kora kao i brojne ličnosti iz javnog i kulturnog života.

MUSIAD je organizacija koja broji više od 11.000 članova koji zapošljavaju oko 1,6 miliona ljudi i tako okupljeni već 25 godina predstavljaju snažan oslonac rastućoj privredi Republike Turske.

 

 

28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP